Mary Kills People

Omschrijving Mary Kills People

Mary Kills People volgt Dr Mary Harris, een alleenstaande moeder en overdag dokter op de spoedeisende hulp, die ook bijklust als een ondergrondse engel des doods - helpt terminaal zieke patiënten die willen sterven op hun eigen voorwaarden.

Seizoenen

Mary Kills People (S01)Movies & Series
Bloody MarySinds March 1, 2018

Mary en haar assistent voeren een routine euthanasie uit, maar dan gaat er wat mis. Een gebeurtenis dreigt haar 'bijbaantje' te onthullen. Een verkeerde inschatting bij een potentiële klant verhoogt haar risico om ontdekt te worden.

The River StyxSinds March 1, 2018

Mary twijfelt aan het beëindigen van Joels leven, nadat ze intiem met hem is geweest. Een zoon van een klant houdt Des onder schot. De nieuwe relatie van Kevin wordt intenser.

Wave the White FlagSinds March 1, 2018

Mary confronteert Ben. Grady chanteert Mary zodat ze hem helpt een patiënt uit het ziekenhuis te laten ontsnappen. Ben en Frank krijgen een nieuwe aanwijzing.

Raised by WolvesSinds March 1, 2018

Ben volgt Mary naar het huis waar ze is opgegroeid en komt meer te weten over haar verleden. Grady heeft een voorstel voor Mary en Des wordt slachtoffer van wangedrag bij de politie.

The Judas CradleSinds March 1, 2018

Mary overweegt serieus te stoppen met haar operaties.

Morning GlorySinds March 1, 2018

De familie van Mary en haar praktijk zijn in gevaar dus moet ze een moeilijke beslissing maken.

Mary Kills People (S02)Movies & Series
The MeansSinds March 1, 2018

Het is acht maanden geleden dat Desmond voor Mary de gevangenis in ging. Tijdens deze periode is Mary doorgegaan met het doden van terminaal zieke mensen. Desmond wordt vrijgelaten uit de gevangenis en wil snel weer aan de slag. Mary is net terug uit Mexico waar ze medicijnen heeft gekocht die ze nodig heeft om te moorden.

The ConnectionSinds March 1, 2018

Wanneer Olivia Mary probeert te chanteren wordt ze dieper het kat en muis spel ingezogen.

Twin FlamesSinds March 1, 2018

Mary en Ben werken samen. Travis onthult een cruciaal detail over Bens onderzoek.

Ride or DieSinds March 1, 2018

Mary komt erachter dat ze wordt gevolgd. Des help een oud patiënt.

Come to JesusSinds March 1, 2018

Het ziet er goed uit voor Mary; Ben heeft haar vergeven en Des en zij hebben besloten door te gaan met het sterfhuis. Haar enige zorg is dat haar dochter Jess haar haat en niks gelooft van wat ze zegt.

Fatal FlawSinds March 1, 2018

Mary besluit afluisterapparatuur te dragen om Ben te helpen om Olivia te pakken, maar hun plan krijgt een onverwachte wending waardoor Mary twijfelt aan wie ze trouw moet zijn. Terwijl Des en Nicole zich voorbereiden op de dood van Brendan begint Des te twijfelen aan zijn droom.

Mary Kills People (S03)Movies & Series
Mary Kills People
Mary Kills People
Mary Kills People
Mary Kills People
Mary Kills People
Mary Kills People

Trailer

Reacties op Mary Kills People