Married at First Sight USA

Genres: Reality-TV

Releasejaar: 2015

Omschrijving Married at First Sight USA

Amerikaans realityprogramma waarin singles die de ware liefde nog niet hebben gevonden door experts met elkaar worden gematcht. De deelnemers zien elkaar voor het eerst bij het altaar op hun bruiloft. Na het jawoord en de daaropvolgende huwelijksreis start voor de pasgetrouwde stellen het alledaagse leven. Na zes weken huwelijk moeten ze een beslissing nemen: blijven ze getrouwd of gaan ze scheiden?

Seizoenen

Married at First Sight USA (S01)Videoland

NieuwDezeWeek Promo:

Aflevering 1
Aflevering 2
Aflevering 3
Aflevering 4
Aflevering 5
Aflevering 6
Aflevering 7
Aflevering 8
Aflevering 9
Aflevering 10
Aflevering 11
Aflevering 12
Aflevering 13
Married at First Sight USA (S02)Videoland
Matchmaking Special

Meer dan 7000 mensen hebben zich aangemeld om te trouwen met een totaal onbekende. Vier relatie-experts onderzoeken alle aanmeldingen en matchen uiteindelijk drie paren. We maken kennis met de experts en de kandidaten die bereid zijn om met een volslagen vreemde te trouwen.

Wedding Preparations

Vanaf het moment dat de matches bekend zijn gemaakt, heeft elke deelnemer slechts tien dagen om zich op de bruiloft voor te bereiden. Ze weten niets van hun toekomstige partner, zelfs niet hun naam. Durven alle deelnemers de sprong in het diepe te wagen?

The Weddings

De vrijgezellen staan op het punt om met een volslagen vreemde te trouwen. Ze ontmoeten elkaar voor het eerst bij het altaar. Hebben ze de moed om het jawoord in het bijzijn van familie en vrienden uit te spreken?

The Wedding Night and Morning After

Het huwelijksfeest is voorbij en onze koppels gaan naar hun bruidssuite om de eerste nacht door te brengen als pasgetrouwde vreemden. Zal er tijdens de huwelijksnacht intimiteit ontstaan tussen de paren? Vervolgens gaan ze op huwelijksreis in minder dan 24 uur nadat ze elkaar voor het eerst hebben ontmoet.

Honeymoons

De jonggehuwden zijn op huwelijksreis en kennen elkaar inmiddels een paar dagen. In dit extreme sociale experiment is het afwachten of er romantiek om de hoek komt kijken of niet.

The Holidays

De drie koppels keren terug van hun huwelijksreis. Ze kennen elkaar minder dan een week en gaan de feestdagen tegemoet waarin spanningen soms hoog kunnen oplopen.

Moving In

De feestdagen zijn voorbij. Het is tijd voor onze paren om te beslissen waar ze willen wonen. Dit wordt een stressvolle tijd voor de drie koppels. De sfeer is gespannen. Wie is wel, en wie is niet bereid om de ander tegemoet te komen?

Happy New Year

In slechts twee weken hebben onze koppels elkaar ontmoet, zijn ze getrouwd en op huwelijksreis geweest, vierden ze de feestdagen en gingen ze samenwonen. Nu bereiden ze zich voor om samen als man en vrouw voor het eerst het nieuwe jaar in te luiden.

Adjusting to Married Life

De drie koppels zijn nu drie weken getrouwd. De wittebroodsweken en de feestdagen zijn achter de rug. Nu worden ze geconfronteerd met de uitdagingen van het dagelijks leven als een getrouwd stel. Voelt het als een verademing om eindelijk met zijn tweeën samen tijd door te kunnen brengen, of zien ze daar als een berg tegenop?

Conflict

De drie koppels moeten leren omgaan met de conflicten in hun relaties. Dr. Joseph Cilona brengt tijd door met de paren om hen te helpen hun nieuwe leven op een rij te zetten. Ook helpt hij hen de problemen op te lossen die een bedreiging vormen voor hun huwelijk.

Intimacy

De drie koppels zijn openhartig tegen seksuoloog dr. Logan Levkoff over seks en intimiteit, beide aspecten zijn onmisbaar voor een gelukkig huwelijk. Het ene paar worstelt hier meer mee dan het andere. Kan dr. Logan hen helpen om een gezonde intieme relatie te ontwikkelen?

Lifestyle

Er zijn inmiddels vier weken voorbij sinds de koppels zijn getrouwd. Socioloog dr. Pepper Schwartz bezoekt elk paar om hun situatie te beoordelen. Wonen de stellen echt samen in hun huis, of leven ze langs elkaar heen?

Last Chance for Romance

Er zijn vijf weken verstreken en onze drie stellen hebben nog een week voordat ze moeten beslissen of ze getrouwd willen blijven, of willen scheiden. Spiritueel adviseur Greg Epstein moedigt de echtparen aan om hard aan hun huwelijk te werken.

The Big Decision

De zes weken zijn voorbij en de koppels moeten nu beslissen of ze wel of niet bij elkaar blijven. De paren onthullen hun beslissingen aan de experts. Is het experiment een succes geweest? Zijn er stellen die ervoor kiezen om getrouwd te blijven?

Months Later, Part 1

Amerikaans realityprogramma waarin zes singles die elkaar nog nooit hebben gezien door relatie-experts met elkaar worden gematcht. De deelnemers zien elkaar voor het eerst op hun bruiloft. Durven ze de uitdaging aan te gaan en geven ze elkaar het jawoord?

6 Months Later, Part 2

Amerikaans realityprogramma waarin zes singles die elkaar nog nooit hebben gezien door relatie-experts met elkaar worden gematcht. De deelnemers zien elkaar voor het eerst op hun bruiloft. Durven ze de uitdaging aan te gaan en geven ze elkaar het jawoord?

Married at First Sight USA (S03)Videoland
Married at First Sight USA (S04)Videoland
Married at First Sight USA (S12)Videoland
Married at First Sight USA (S13)Videoland
Married at First Sight USA (S14)Videoland
Married at First Sight USA (S15)Videoland
Married At First Sight USA 15.01 - Matchmaking SpecialSinds Oct. 4, 2022

Tien singles uit San Diego die de ware liefde nog niet hebben gevonden, worden door experts met elkaar gematcht. De deelnemers zien elkaar voor het eerst bij het altaar op hun bruiloft. Na enkele weken huwelijk moeten ze een beslissing nemen: blijven ze getrouwd of gaan ze scheiden?

Married At First Sight USA 15.02 - Kickoff SpecialSinds Oct. 4, 2022

Tien singles uit San Diego die de ware liefde nog niet hebben gevonden, worden door experts met elkaar gematcht. De deelnemers zien elkaar voor het eerst bij het altaar op hun bruiloft. Na enkele weken huwelijk moeten ze een beslissing nemen: blijven ze getrouwd of gaan ze scheiden?

Married at First Sight USA (S16)Videoland

Reacties op Married at First Sight USA