Good Luck Charlie

7.1

Genres: Comedy, Drama, Family

Releasejaar: 2010

Bekijk op IMDB.com

Omschrijving Good Luck Charlie

Good Luck Charlie gaat over de familie Duncan die gezinsuitbreiding krijgt. Teddy Duncan neemt adviesvideo's op voor Charlie, een van de jongste telgen van het gezin. Daarin bespreekt hij waar ze mogelijk tegen aanloopt als ze ouder wordt.

Seizoenen

Good Luck Charlie (S01)Movies & Series
Studie Date

Amy gaat weer werken na haar zwangerschapsverlof en probeert er geen groot probleem van te maken om Charlie bij haar man en kinderen achter te laten. Bob verzekert haar dat het allemaal wel goed komt, wat ook zo is totdat hij uitglijdt op de trap met Charlie in zijn armen en naar beneden valt. Gelukkig is Charlie ongedeerd, maar moet Bob nu naar het ziekenhuis waar Amy werkt. Ondertussen probeert Teddy te ‘studeren’ met één van de populairste jongens van de school, maar ze wordt steeds gestoord door één van haar familieleden.

Baby aan de Rol

PJ ontmoet in het park de mooie Emma, en verwisselt Charlie per ongeluk met haar baby broertje waarna een razende speurtocht volgt.

Corneel Gooit een Balletje op

Teddy komt erachter dat haar vader een oom heeft die Corneel heet en waar hij geen contact mee wil. Ze kan het niet laten om Oom Corneel op te zoeken in het bejaardenhuis en belandt prompt met hem bij een baseball-wedstrijd. Hier blijkt dat Oom Corneel nogal fanatiek wordt van baseball. Teddy doet er alles aan om Oom Corneel weer te verzoenen met haar vader.

Ondertussen hebben Gabe en PJ achter hun moeders rug om een fotosessie geregeld voor Charlie.

Ram of Tweelingen

Teddy stemt tegenstribbelend in met haar moeders wens om auditie te doen voor Wammy de Ram, de schoolmascotte. Wanneer Teddy er mee stopt, neemt Amy haar plaats in als Wammy en wordt ze ontvoerd door studenten van de rivaliserende school.Ze weet haar weg terug naar de basketballwedstrijd te vinden, waar ze samen met Teddy de mascotte van de tegenstander weet te verslaan.

In een Boom

Bob gooit het op een akkoortje met de buurvrouw. Zij haalt haar blaffende hond ’s avonds naar binnen zodat iedereen kan slapen, als hij de oude boomhut van de kinderen platgooit.Maar Teddy en PJ vinden dat Charlie later recht heeft op de boomhut, dus houden ze een protestactie.

De Verdwijning van Meneer Dabney

Ivy leert Amy sms’en, tot grote ergernis van Teddy, die prompt aanpapt met Ivy’s moeder. Deze blijkt toch lang niet zo cool te zijn als haar eigen moeder...Ondertussen ontdekt PJ dat mevrouw Dabney haar man heeft vermoord. Als hij met veel moeite Gabe heeft overtuigd gaan ze samen op zoek naar bewijs in het huis van mevrouw Dabney.

Het Was Charlie

Teddy en Gabe worden vastgehouden door een supermarkteigenaar wanneer Charlie wordt beschuldigd van het stelen van een zonnebril. PJ probeert een nieuwe jingle te schrijven voor zijn vaders bedrijf.

Dansduel

Teddy krijgt na veel inspanning eindelijk haar eerste kus. Gabe tegen zijn juf zegt dat zijn ouders thuis alleen maar ruzie maken, Uit medelijden ontziet ze Gabe, tot ze zijn ouders ontmoet.

Liefde Doet Pijn

PJ valt als een blok voor een meisje en gelukkig is het wederzijds. Hij is helemaal in de wolken en vergeet prompt zijn beste vriend, Emmett. Dat kan natuurlijk niet, dus Bob bemoeit zich ermee. Die zit trouwens in een benarde situatie, want de moeder van PJ’s vriendin is een oude vlam van hem en Amy is jaloers.

Charlie Is 1!

Wanneer ze Charlie’s eerste verjaardag vieren, kijken de Duncan’s terug op de dag dat Charlie geboren werd en de uitdagingen die voorkwamen. Bob en PJ komen een beer en twee bikers tegen. Teddy en Ivy arriveren bij het ziekenhuis, met Frankenstein- en Grietjekostuums aan van de schoolvoorstelling. Wanneer Gabe alleen thuis gelaten wordt, scheert hij, om te beginnen, zijn hoofd kaal. Amy wacht tot haar dokter er is.

Kit en Kataplan

Teddy past op de kat van mevrouw Dabney en ontmoet diens zus die als twee druppels water op haar lijkt, maar gelukkig alleen uiterlijk. PJ past op Charlie terwijl hij kip bezorgt en ontdekt per ongeluk dat hij hiermee een goudmijn in handen heeft.Ondertussen is Gabe verliefd op een meisje en weet hij niet hoe hij met haar moet praten.

Teddy's Nieuwe Hulpje

Teddy heeft voor Engels een lager cijfer dan ze verwacht had en volgens de leraar ligt dit aan haar saaie mondelinge boekbesprekingen. Ze besluit om nog één keer een poging te doen om haar cijfer op te halen. Deze zet ze haar geheime wapen in…

Dekentje Is Weg-Weg

De kinderen plannen thuis een dineetje ter ere van de trouwdag van Bob en Amy. Teddy doorzoekt een vrachtwagen vol donaties, omdat Charlie’s dekentje zoek is. PJ sluit zichzelf buiten terwijl Charlie nog binnen is en Gabe neemt Bob en Amy mee naar de film om ze zo het huis uit te krijgen.

Charlie Gaat Viraal

PJ heeft een filmpje van een windjes latende Charlie op YouTube gezet. Prompt belt even later het lokale nieuws, want dat filmpje gaat meteen viraal. Amy is meteen helemaal terug in de tijd van haar eigen TV-successen, maar blijkt niet geheel op de hoogte te zijn van de huidige beeldkwaliteit. De hele familie is in rep en roer.

Duncans Got Talent

PJ en Emmett doen mee aan de talentenjacht op school, alleen ze komen er maar niet uit wat ze zullen doen. Teddy is druk bezig met haar dans-act samen met Spencer, maar die merkt tot zijn ontzetting dat Teddy helemaal niet kan dansen. Als Spencer doet of hij zijn enkel heeft verstuikt vraagt Teddy aan Emmett of hij met haar wil dansen. Emmett zegt meteen ja en PJ heeft het nakijken.

De Kwikki Chick

PJ komt op zijn werk met het lumineuze idee om de Kwikki Chick een gezicht te geven, om de omzet te stimuleren. Hij weet zijn baas ervan te overtuigen dat híjzelf dat gezicht moet worden, maar net op het moment dat hij de baan krijgt stapt Teddy de zaak binnen en wordt prompt ingehuurd als de Kwikki Chick.

Hier Waakt Baby

PJ kan een auto kopen, maar hij komt een paar honderd dollar te kort. Bob wil het hem niet geven, maar Gabe wil het hem wel lenen. Hij heeft er zelfs een officieel contract voor opgesteld. Ondertussen snapt Teddy maar niet waarom Charlie lelijk doet tegen Spencer. Het lijkt wel alsof ze heeft besloten dat Spencer niet deugt, althans, dat denkt Ivy. Helaas blijkt Charlie het bij het rechte eind te hebben, want Spencer blijkt er een tweede vriendin op na te houden.

Draaikonterige Duncans

Bob heeft Teddy en PJ een Smartphone cadeau gegeven. Helaas hebben ze beiden niet door dat die dingen nogal makkelijk zelf gaan bellen vanuit hun broekzak. Zo komt PJ in de problemen met de grootste pestkop op school en ontdekt Amy dat haar lieve dochter haar lang niet zo cool vindt als ze haar wil doen geloven.

Teddy's Gebroken Hart

Teddy ligt nog steeds in haar bed met liefdesverdriet. Ivy is het zat en probeert haar op te vrolijken, maar zonder resultaat. Dan komt Ivy op het idee om Skyler en Teddy bij elkaar te brengen, zodat ze al hun pijn kunnen delen. Samen bedenken ze een plannetje om het Spencer betaald te zetten.

Teddy in de Rebound

Teddy heeft een aanbidder. De 11jarige Austin wil dolgraag een date met haar. Als Teddy erachter komt dat Spencer alweer een nieuwe vriendin heeft gaat ze uit wanhoop in op Austins verzoek. Dat had ze beter niet kunnen doen…

Liefdesperikelen: Deel 1

De Duncans gaan op ski-vakantie naar de plek waar Amy en Bob ooit getrouwd zijn. Alleen, als ze daar aankomen blijkt dat hun huwelijk niet wettig was. Ze zijn dus helemaal niet getrouwd. Amy regelt meteen een ambtenaar om de fout te herstellen, maar Bob wil eigenlijk liever skiën. Dat valt bij Amy natuurlijk niet best.

Liefdesperikelen: Deel 2

Teddy weet niet meer wie van de jongens nu haar grote liefde is en probeert ze daarom allemaal te ontlopen. PJ en Gabe besluiten aan een ijsdanswedstrijd mee te doen om hun schulden af te lossen, en Bob realiseert zich dat hij Amy alleen terug kan winnen met een romantisch gebaar.

Charlie is de Baas

PJ is bang voor de tandarts, dus er is een list nodig om hem mee te krijgen. Amy en Bob gaan samen naar de spa, maar onderweg moet Bob toch even een klein klusje doen voor zijn werk. Als hij Amy het vuile werk laat opknappen komt zij oog in oog te staan met een stinkdier.Ondertussen zijn Gabe en Jo druk bezig met een schoolproject. Ze bouwen een vulkaan en passen op Charlie.

Druk op de Knop

Gabe wil een nieuwe fiets en verzint een slimme list om er één te krijgen. Hij had echter buiten de sluwheid van zijn moeder én zijn vader gerekend. Teddy is voor dramales bezig met een film over een belangrijk moment uit haar leven. Amy haalt allerlei streken uit om zichzelf te mogen spelen. Als ze de rol eenmaal heeft gedraagt ze zich als een echte diva, tot grote ergernis van Teddy.

Slapeloos in Denver

Charlie krijgt haar eerste grote meisjesbed. Ze wil er alleen niet in slapen. Gabe mag zijn eerste slaapfeestje houden, met 3 andere jongens, buiten in een tent. Het is geen echte waterdichte tent en helaas heeft Amy vergeten de sproeiers uit te zetten. Teddy komt uiteindelijk terecht in Charlies nieuwe bed, en verslaapt zich prompt.

Rij Jij, of Rijdt Teddy

Teddy is aan het oefenen voor haar rijexamen en Bob vindt het maar niks. Als hij haar voor een oefenrit heeft meegenomen besluit hij dat ze er nog niet klaar voor is en verbiedt haar nog te rijden.Teddy weet mevrouw Dabney wel zover te krijgen dat ze in haar auto mag rijden.

Good Luck Charlie (S02)Movies & Series
Good Luck Charlie
Good Luck Charlie
Good Luck Charlie
Good Luck Charlie
Good Luck Charlie
Good Luck Charlie
Good Luck Charlie
Good Luck Charlie
Good Luck Charlie
Good Luck Charlie
Good Luck Charlie
Good Luck Charlie
Good Luck Charlie
Good Luck Charlie
Good Luck Charlie
Good Luck Charlie
Good Luck Charlie
Good Luck Charlie
Good Luck Charlie
Good Luck Charlie
Good Luck Charlie
Good Luck Charlie
Good Luck Charlie
Good Luck Charlie
Good Luck Charlie
Good Luck Charlie
Good Luck Charlie
Good Luck Charlie
Good Luck Charlie
Good Luck Charlie

Reacties op Good Luck Charlie