Ewout &

Releasejaar: 2019

Omschrijving Ewout &

Reportageserie waarin Ewout Genemans de wereld over reist voor een uniek kijkje achter deuren die normaal gesproken gesloten blijven. Hij gaat op zoek naar onderwerpen met een Nederlands tintje of actuele aanleiding.

Seizoenen

Ewout & (S01)Videoland
De Donkere Kant van Las VegasSinds April 10, 2019

Ewout reist af naar Las Vegas. Aan de beroemde strip met de luxehotels en casino's zit een duistere kant. In het tunnelsysteem eronder wonen vele daklozen en in de hotels vinden jaarlijks tientallen zelfmoorden plaats.

De Keiharde K-Pop WereldSinds April 17, 2019

Ewout vertrekt naar Korea om de gekte rondom de Koreaanse popmuziek K-pop te volgen. Deze muziekindustrie kent ook een keerzijde, met seks- en corruptieschandalen en zelfmoord van een aantal K-popsterren.

Ewout & De Moordpolitie in RioSinds April 24, 2019

Mensen genezen van homoseksualiteit klinkt als iets dat we alleen kennen uit Amerika. Maar ook in Nederland worden homogenezingsbehandelingen aangeboden. Ewout ging undercover om deze bizarre praktijken vast te leggen.

De Moordpolitie in RioSinds May 1, 2019

Het aantal moorden in Rio de Janeiro is ontzettend hoog. Voor de politie lijkt het een bijna onmogelijke taak om het geweld te stoppen. In een voorstad van Rio loopt Ewout mee met het team van de Homicide Police.

Killer Kids in AmerikaSinds May 8, 2019

Ewout loopt een week mee in de jeugdgevangenis in het Amerikaanse Wilmington. De stad met maar 72.000 mensen is al jaren in de ban van extreem jeugdgeweld.

Extreme GameverslavingSinds May 15, 2019

De WHO erkende gameverslaving vorig jaar als officiële ziekte. Ewout loopt een aantal dagen mee in een kliniek voor gameverslaafden in Seattle. Ook interviewt hij Royalistiq, de bekendste 'Fortnite'-gamer van het land.

Aflevering 7Sinds May 22, 2019

Reacties op Ewout &