C.B. Strike

7.9

Genres: Crime, Drama, Mystery, Thriller

Releasejaar: 2017

Bekijk op IMDB.com

Omschrijving C.B. Strike

Cormoran Strike, een oorlogsveteraan die privé detective is geworden en werkt vanuit een klein kantoortje in Denmark Street in Londen, is fysiek en psychologisch gewond. Zijn unieke inzichten en achtergrond als een SIB onderzoeker, blijken cruciaal te zijn tijdens het oplossen van drie complexe zaken, waar de politie niet uit komt.

Seizoenen

C.B. Strike (S01)Movies & Series XL
The Cuckoo's Calling: Part 1Sinds 4 juni 2018

Nadat supermodel Lula Landry dood wordt gevonden voor haar Londense flat, wordt privédetective en oorlogsveteraan Cormoran Strike bezocht door haar geadopteerde broer John Bristow, die de verklaring van de politie, dat haar dood zelfmoord was, tegenspreekt. Strike geeft zijn tijdelijk secretaresse Robin Ellacott de taak om achtergrondonderzoek te doen over de zaak. Ze ontdekt echter details over Strike's verleden.

The Cuckoo's Calling: Part 2Sinds 11 juni 2018

Strike maakt contact met model Ciara, die inzicht biedt in de ingewikkelde vriendschap van Lula met Rochelle en hem aan Lula's wispelturige vriend Evan introduceert. Robin leert meer over Strike's verleden van zijn zus Lucy en overweegt een stabielere functie in een bedrijfskantoor. Strike ondervraagt Tansy over haar wisselende verklaringen over de nacht dat Lula stierf en probeert achter de verblijfplaats van Deeby Mac te komen, en waarom de bewaker van het gebouw die avond niets gezien had.

C.B. StrikeSinds 18 juni 2018

Robin krijgt een voorproefje van het werk van een privédetective in een luxe winkel die Lula bezocht op de dag voor haar moord. Later proberen zij en Strike een persoon met capuchon te vinden van de videobeelden die ze van de politie kregen, terwijl Lula's lang bewaarde familiegeheimen aan het licht komen.

Aflevering 4Sinds 25 juni 2018
Aflevering 5Sinds 2 juli 2018
Aflevering 6Sinds 9 juli 2018
Aflevering 7Sinds 16 juli 2018

Trailer

Reacties op C.B. Strike