New Star Manager

Omschrijving New Star Manager

Welkom bij New Star Manager: de veelgeprezen game van Simon Read, het brein achter de BAFTA-Award-winnende New Star Soccer-serie. Je bestuurt New Star FC, een voetbalclub die je managementskills nodig heeft om het volledige potentieel van het team te benutten en het kampioenschap in de wacht te slepen.

BESTUUR DE HELE CLUB: je hebt de controle over elk aspect van New Star FC. Je kunt bijvoorbeeld belangrijke faciliteiten laten bouwen, het trainingsschema van je spelers bepalen, sponsoren kiezen en medewerkers inhuren of ontslaan.

BESTUUR HET HELE TEAM: gebruik elk teamlid om te scoren. Je kunt te allen tijde kiezen of je via het touchscreen, met de Joy-Con-controllers in de handheldstijl of met de Nintendo Switch-Pro-controllers wilt spelen.

ECHTE VOETBALTACTIEKEN: stel je droomteam samen, kies de formatie, maak tactische wissels, en stap zelfs de kleedkamer binnen om je spelers te motiveren!

DRAMA BUITEN HET VELD: zorg dat je spelers zich concentreren op de volgende wedstrijd. Houd goed in de gaten wat je spelers bezighoudt en of ze problemen hebben. Houd roddels zo veel mogelijk buiten de pers en houd je financiën van de club in de gaten.

VOETBAL OP WERELDNIVEAU: duik in realistische simulaties van 's werelds grootste competities en bekerwedstrijden!

DE NEW STAR SOCCER-EVOLUTIE: dit is de nieuwste editie van de New Star-serie, die al meer dan 30 miljoen spelers telt!

Reacties op New Star Manager