Aggelos

Omschrijving Aggelos

Reis door de tijd en ontdek een betoverende nieuwe actie-RPG die eruitziet alsof hij zo uit het 16-bits tijdperk is geplukt, maar speelt als een modern wonder! Aggelos is gebaseerd op niet-lineaire Japanse retro-avonturen en plaatst spelers midden in een kolossale overlevingsstrijd, waarbij wezens uit een andere dimensie het vredige koninkrijk Lumen dreigen binnen te vallen. Aggelos, met zijn perfecte combinatie van retrostijl en modern gameontwerp, zit propvol geheimen, side quests en soepele meleegevechten.

Een uitgestrekt koninkrijk om te verkennen

Reis door bossen, zeeën, grotten en oeroude tempels terwijl je naar de magische elementen zoekt om de wereld te redden van totale vernietiging.

Een klassiek, niet-lineair avontuur

Verken een uitgestrekte wereld die zichzelf geleidelijk onthult in Metroidvania-stijl, terwijl je nieuwe vaardigheden en uitrustingen verzamelt.

Dodelijke ontmoetingen

Dwarsboom reusachtige bazen en hun listige handlangers terwijl je hachelijke hoofdmissies en optionele taken voor de mensen in Lumen probeert te voltooien.

Tactische diepgang

Speel magische vaardigheden en krachtige aanvallen vrij en combineer deze immense krachten om talloze vijanden in luttele seconden uit te schakelen.

Verbluffende sprite-graphics

Vergeet niet-passende moderne graphics: Aggelos heeft een schitterend design en animaties.

Gedenkwaardige chiptunes

Ga helemaal op in de retro-soundtrack die het rijk Lumen tot leven brengt.

Trailer

Reacties op Aggelos