Wie is wie in de Tweede Wereldoorlog

Omschrijving Wie is wie in de Tweede Wereldoorlog

‘Wie is wie in de Tweede Wereldoorlog’ geeft beknopte en heldere informatie over alle hoofdrolspelers uit de Tweede Wereldoorlog.

De Tweede Wereldoorlog was overal aanwezig: van Amerika tot Azië en van Afrika tot Europa. De verschrikkingen van deze oorlog leven voort in de herinnering en ook in tal van boeken, films en documentaires. Maar wie zijn al die personen die tijdens de Tweede Wereldoorlog een rol hebben gespeeld? In Wie is wie in de Tweede Wereldoorlog worden vrijwel alle belangrijke personen, aan welke kant ze ook stonden, voor het voetlicht gebracht.

Wie staat bekend als de best betaalde spion tijdens de oorlog? En hoe kwam Adolf Hitler eigenlijk aan de macht? In dit handzame naslagwerk vind je naast de bekende hoofdpersonen een overzicht van Lavrenti Beria, het hoofd van de Russische NKVD, tot Jean-Baptiste Piron, bevelhebber van de Belgische 1e Brigade, en van koningin Wilhelmina tot generaal Kurt Zeitzler.

Wie is wie in de Tweede Wereldoorlog is ideaal voor professionals die snel iets offline willen opzoeken, studenten, scholieren en iedereen die geïnteresseerd is in de Tweede Wereldoorlog.

Eerder verschenen reeds Wie is wie in de Bijbel, Wie is wie in de Mythologie en Wie is wie in de Klassieke Oudheid

NieuwDezeWeek Promo:

Reacties op Wie is wie in de Tweede Wereldoorlog