5 Series die je moet zien op Disney+

Disney+ is inmiddels ruim een week officieel uit in Nederland, waardoor we de tijd hebben gekregen om een aantal series en films te kijken. Natuurlijk kun jij je wederom verdiepen in de werelden van Star Wars en Marvel, maar er zijn ook Disney+ Originals die zeker de moeite waard zijn om te kijken. Disney start met deze series een mooie trend, die ons nieuwsgierig maakt naar de toekomst.

Vijf series, voor iedereen wat wils

The Mandalorian

De nieuwe monsterhit die Star Wars fans meesleept in een Wild Western-achtig verhaal, wordt alom door critici geprezen. The Mandalorian brengt twee unieke en uiteenlopende personages samen die een ontzettend spannend avontuur aangaan waarin ze niet alleen zichzelf maar ook elkaar moeten redden. De eerste twee afleveringen zijn nu al beschikbaar, dus kijk deze nu op Disney +.

Hannah Montana

Je zou bijna vergeten dat Miley Cyrus vroeger een schattig tienermeisje speelde als Hannah Montana. Wij keken de serie vroeger elke dag, maar zagen toen vaak de afleveringen kris kras door elkaar. Dankzij Disney+ kun je alle afleveringen achter elkaar afspelen. Dat zijn vier seizoenen met ruim 20 afleveringen!

High School Musical: The Musical: De Serie

Alleen al om de naam moet je deze serie kijken. Als je vroeger enorm fan was van High School Musical zal deze serie je zeker bevallen, maar ook als je de films nog nooit hebt gezien is High School Musical: The Musical: De Serie een ontzettend leuke zit. De ontwikkelaars hebben een goede manier gevonden om het oude format in een nieuw jasje te steken, met interessante personages en een leuk verhaal.

DuckTales

Mogelijk ken je de oude DuckTales nog uit de jaren '90 - die overigens ook op Disney+ staat - dan zal DuckTales je heel goed bevallen. De serie is namelijk naar de 21e eeuw gebracht met alle nodige verbeteringen die daarbij horen. Een hoger tempo, nieuwe personages en een verhaal dat door de hele serie heenloopt maken het een heerlijke tekenfilm. Na het zien van het eerste seizoen kunnen wij niet wachten op het tweede, die hopelijk snel zal worden toegevoegd aan het aanbod.

Forky Asks A Question

Na Toy Story 4 is het verhaal van Forky nog lang niet klaar. De geknutselde vork is ontzettend enthousiast en wil van alles weten. In zijn serie die dezelfde magie bevat als de films, ga je met hem en zijn vrienden verschillende avonturen beleven.

Dit zijn de vijf Disney+ series/films die wij ontzettend leuk vinden. De komende tijd zullen we nog dieper in de dienst duiken om jullie nog meer kijktips te geven. Wat vinden jullie tot nu toe de leukste serie op Disney+? Laat het weten op Facebook!