Videoland: Beste series & films in april

We selecteerden de beste Videoland-films en -series die in april op de Nederlandse streamingdienst verschijnen in dit handige overzicht.

Videoland April-Update

Videoland staat natuurlijk bekend om de vele Nederlandse series die je er kunt bekijken, maar in deze april-update is te zien dat ook blockbusters uit Hollywood te streamen zijn. Check hieronder onze tips voor een aangename maand vol streamingplezier.

Kick-Ass - Film - Vanaf 4 april

Kick-Ass is een superheldenfilm die het genre flink op de hak neemt. Doorsnee tiener Dave Lizewski wil een superheld worden, maar hij heeft alleen geen superkrachten. Kan hij toch het kwaad bestrijden? Met rollen voor Aaron Tayler-Johnson, Nicholas Cage en Chloë Moretz.

The Hateful Eight - Film - Vanaf 13 april

Quentin Tarantino's achtste film is ijskoud. Letterlijk, de film speelt zich namelijk af in de vrieskou van Wyoming van de vorige eeuw. Samuel L. Jackson krijgt wederom een rol in een Tarantino-film, nadat hij eerder speelde in Pulp Fiction, Django Unchained en Jackie Brown. Acht reizigers komen samen in een hut in de sneeuw, maar niets is wat het lijkt.

Henry van Loon: Sleutelmomenten

Henry van Loon ken je van zijn rollen in o.a. De Luizenmoeder, Bro's Before Ho's (aanrader!) en natuurlijk zijn komedieshows. Sleutelmoment is de vorige show van Henry, die eerder al op tv te zien was. Hij neemt op geheel eigen wijze de meest basale onderwerpen op de schop, met hier en daar een zeer gewaagde grap.

Random Shit - Serie - 18 april

Over Henry van Loon gesproken: de komiek krijgt een eigen serie op Videoland. Dit is vers van de pers, zojuist aangekondigd door Videoland op Facebook. Hoewel het vandaag 1 april is, lijkt de trailer toch echt. We denken dus dat deze serie er echt komt. Henry krijgt een eigen sketch-show, waarin hij telkens weer de hoofdrol speelt. De serie wordt gemaakt door New Kids-makers Steffen en Flip. Dat is dus gegarandeerd lachen - mits je van een beetje flauwe en provocerende humor houdt. En dat doen we wel.

Cloverfield - Film - Vanaf 28 april

Cloverfield heeft in 2008 nieuw leven geblazen in het overvolle found footage-genre. De film werd middels een succesvolle viral marketingcampagne gepromoot, waarna deze het goed deed in de box office. Cloverfield vertelt het verhaal van een aanval op New York, gezien vanuit de ogen van enkele overlevenden op de grond.

The Hateful Eight

168 min

Releasejaar: 2015

Crime | Drama | Mystery | Thriller | Western

Trailer & info
Cloverfield

85 min

Releasejaar: 2008

Action | Horror | Sci-Fi | Thriller

Trailer & info
Kick-Ass

117 min

Releasejaar: 2010

Action | Comedy | Crime

Trailer & info