Top 5: Beste Draadloze Koptelefoons

Met draadloze koptelefoons heb je geen last van een irritant draad dat er bijhangt. Ze raken in de knoop of je blijft weer ergens achter haken. Hier staan de vijf beste draadloze koptelefoons - en behalve dat ze draadloos zijn, hebben ze nog veel meer handige functies.

Sennheiser PXC 550

Deze noisecanceling koptelefoon is erg comfortabel en geeft goed krachtig geluid. Hij zit strak om je hoofd, maar voelt niet vervelend aan door de vulling in de hoofdband en oorkussen. In plaats van een aan/uit knop kan je bijn Sennheiser aan de oorschelp draaien. Wat handig is, omdat je dan niet naar een knop hoeft te zoeken. Door naar boven of beneden te swipen pas je het volume aan en als je een ander nummer wil luisteren swipe je naar links of rechts. Wil je even naar niks luisteren dan geef je een tik en wordt de muziek gepauseerd. De batterij duur is 20 uur, dus ook met deze koptelefoon kan je lekker lang genieten.

Bose Quiet Comfort 35 II

Ook deze koptelefoon heeft noisecanceling, maar gaat nog een stapje verder. Door de Acoustic Noise Canceling-technologie wordt omgevingslawaai gemeten en vergeleken. Hier wordt op gereageerd door met een tegensignaal het lawaai te blokkeren. Daarbij is er ook een knop waarmee je tussen drie niveau’s van noisecanceling kan schakelen. Als je de multifunctionele knop indrukt kan je via de koptelefoon gebruik maken van de virtuele assistent, zoals siri of bixby. Verder heeft het een prima geluid. Of je nou met hoog of laag volume aan het luisteren bent, de kwaliteit blijft het zelfde. En ook bij deze koptelefoon heb je met een volle accu 20 uur aan luisterplezier.

 

Skullcandy Crusher 

Voor de gene die echt geen genoeg kunnen krijgen van muziek, is deze koptelefoon wel geschikt. Want de accu van de Crusher gaat 40 uur mee. Het design zorgt niet alleen voor comfort, maar ook voor isolatie tegen omgevingslawaai. Er zijn ook handig besturingsknopjes op de oorschelp om bijvoorbeeld het volume bij te stellen. De custom-tuned drivers moeten zorgen voor een detailrijk, krachtig en gebalanceerd stereogeluid. En als je klaar bent met luisteren kan je hem handig inklappen.

JBL T450BT

De koptelefoon van JBL heeft een diepe en krachtige bass. De kwaliteit die ze geruime tijd voor concertzalen willen ontwerpen, willen ze met deze koptelefoon reproduceren. De batterij gaat 11 uur lang mee, dus je kan lekker lang van je muziek blijven genieten. Als je wordt gebeld kan je makkelijk switchen naar het telefoon gesprek, dankzij de ingebouwde microfoon en bedieningsregelaar. En als je hem niet gebruikt, kan je hem praktisch opvouwen en overal mee naar toe nemen. 

Philips SHB7150

Deze koptelefoon heeft een diepe bass en scherpe hoge tonen, die verzorgt worden door neodymium-drivers. De geluidsisolerende kussens houden niet alleen geluid buiten, maar ook binnen. En ze zorgen ervoor dat het comfortabel op je hoofd zit. Ook is er weer sprake van een handig bedieningssysteem op de oorschelp, alleen is deze wat simpeler. Verder heeft de accu een vermogen van 9 uur.