Temptation Island VIPS: Alles wat je moet weten

Temptation Island VIPS begint bijna, dus we kunnen gaan aftellen tot de vonken weer van onze tv's gaan springen. Vanaf 7 juni is de realityserie te vinden op Videoland, maar eerst checken we alles wat we al weten.

Vier koppels gaan de "ultieme relatietest" aan door veertien dagen lang, gescheiden van elkaar, door te brengen in het gezelschap van twaalf Verleiders op een tropisch eiland. Er is drank en luxe in overvloed, met exclusieve dates op prachtige plekken en natuurlijk beelden van wat de andere partner uitspookt. De grote vraag is of hun relatie sterk genoeg is en ze de verleidingen kunnen weerstaan.

De Koppels

Deze BN'ers stellen deze keer hun liefde en lust op de proef:

Temptation Island VIPS: Alles wat je moet weten
Donny en Amijé, Stefano en Gelina, Niels en Rosanna, Ruud en Rowena - [Foto copyright RTL]

Donny Roelvink is wel klaar het in de schaduw staan van zijn broer Dave. Hij en zijn vriendin Amijé kennen elkaar van de basisschool en hebben sinds twee jaar een stabiele relatie, met niet al te veel regels.  Stefano en Gelina zijn geen bekend koppel. De twee hebben elkaar anderhalf jaar geleden ontmoet op een feest en hebben sindsdien een stabiele relatie, na een misstap van Stefano in het begin. Voor Niels en Rosanna is dit ronde twee, als eerdere Temptation Island-deelnemers hebben ze al een eerder hun relatie op de proef gesteld. Ondanks misstappen zijn toch nog bij elkaar, en weer terug voor meer. Je kunt Ruud en Rowena gezien hebben in Utopia waar ze bekend door zijn geworden. Het koppel is nu een jaar samen.

De Verleiders

Om het makkelijk te maken hebben we de Verleiders opgedeeld. Hier hebben we eerst de mannen:

Temptation Island VIPS: Alles wat je moet weten
Karim, Vinz, Thies, Steven, Jay, Mike -  [Foto copyright ​​​RTL]

Karim (25) is bijna altijd wel aan het bewegen. Hij werkt als Personal Trainer en Coach, maar is ook een danser. Hij staat alleen stil voor zijn modellenwerk. Vinz (28) is een tattoomodel en glazenwasser en is met zijn ondeugende lach en blik een graag geziene gast op feesten en festivals. Thies (21) deze Online Marketing student combineerd modellenwerk en vrouwenversieren in zijn vakkenpakket en is niet bang voor een uitdaging. Steven (25)  heeft zowel de looks en de mind. Hij weet als model en tandtechnicus vrouwen voor hem in de rij te laten staan. Jay (24) heeft een impressive lichaam, als bodybuilder op wedstrijdniveau is deze casanova erg zeker van zijn verleidingskwaliteiten. Mike (24)  deze assistent manager is een echte womanizer en versierd naar eigen zeggen nog een baksteen.

En de dames:

Temptation Island VIPS: Alles wat je moet weten
Danique, Dorien, Fabiola, Kelly, Charissa, Taria-Ann - [Foto copyright RTL]

Danique (21) deze businesswomen heeft een eigen schoonheidssalon én entertainmentbureau. Daarnaast doet deze kleine zeemeermin ook nog modellenwerk. Dorien (34)  is de allereerste Playmate van Nederland en is naast model ook “Angelina Jolie look-a-like”, vlogster, influencer en nanny. Ze is biseksueel, maar heeft altijd relaties gehad met mannen.  Fabiola (19) is een femme-fatale die je met haar leeuwenmanen al eerder hebt kunnen zien in Hollands Next Topmodel.  Kelly (29) in de muziekwereld bekend als DJ Kelly Ross, is Kelly Knol bij ons ook bekend van oh oh Europa  waar ze te zien was. Charissa (31) is een praatgrage stoere chick die als muziekproducer midden in de partyscene staat gaat pas weg als ze een koppel uit elkaar heeft gekregen. Taria- Ann (25) is een half Nederlandse, kwart Antilliaanse en kwart Nigeriaans model en influencer en heeft ook nog eens een zachte G. Deze exotische dame lijkt erg jong en onschuldig, maar niets blijkt minder waar.

Wat verwachten we?

Nu zijn er natuurlijk al wat misstappen geweest bij sommige koppels. Zullen ze allemaal de verleiding kunnen weerstaan? Waarschijnlijk niet, want het lijkt ieder seizoen maar erger te worden, met veel gebroken relaties als gevolg. Zelfs oud-kandidaten Niels en Rosanna riepen nog heel hard na hun vorige seizoen dat je echt niet mee moest doen en dat het manipulerend voor je relatie is. En toch zijn ze er weer, nu als "VIPS". Natuurlijk is het VIP-gehalte sowieso twijfelachtig, maar het lijkt er zeker op dat er weer een smeuïg seizoen voor ons klaarstaat.

Waar te zien?

Er is wel een dingetje. Dit seizoen zal niet worden uitgezonden op reguliere televisie, maar is exclusief te vinden op Videoland.  Het is namelijk onderdeel van een onbeperkte maandelijks abonnementservice. Gelukkig, ben je voor een paar euro klaar. Je kunt via de service ook gewoon op je (smart) tv kijken via de app of een laptop en hdmi-kabel. En dat is het wel waard toch? 

Temptation Island VIPS kijk je vanaf 7 juni op Videoland.