Pathé Thuis: De Nieuwe Films Van Mei 2019

Pathé Thuis voegt zoals vanouds weer verschillende topfilms toe aan hun aanbod. We selecteerden de beste titels voor je in deze update.

Pathé Thuis Mei-Update 2019

Pathé Thuis voegt in mei weer een hoop nieuwe films toe die jij lekker thuis kan streamen. Hieronder volgen onze tips met de beste films.

The Hate U Give - Vanaf 6 Mei

In The Hate U Give speelt Amandla Stenberg (The Hunger Games, The Darkest Minds) Starr Carter. Starr groeit op in een arme, voornamelijk Afro-Amerikaanse wijk en gaat naar een rijke, grotendeels blanke privéschool. Wanneer Starr betrokken raakt bij een dramatische schietpartij komt ze tussen twee vuren te staan. Ze zal van zichzelf moeten laten horen en moeten opkomen voor wat juist is. De film is beloond met verschillende nominaties en prijzen.

Creed II - Vanaf 9 Mei

Bokser Adonis Creed maakt zich klaar voor de grootste uitdaging van zijn leven. Tijdens zijn wedstrijdvoorbereidingen leert hij dat je het verleden niet kan ontvluchten. Zijn tegenstander heeft vanuit het verleden nog banden met Adonis’ familie en dit beïnvloedt de voorbereidingen. Samen met zijn vriend Rocky Balboa ontdekt Adonis dat niets belangrijker is dan familie.

Glass - Vanaf 9 Mei

Glass is het vervolg op Unbreakable (2000) en Split (2016) van regisseur M. Night Shyamalan. De drie hoofdrolspelers keren allemaal terug: David Dunn (Bruce Willis), Elijah Price (Samuel L. Jackson) en Kevin Wendell Crumb (James McAvoy), de man met verschillende identiteiten. David Dunn gaat op jacht naar The Beast, een van de karakters van Crumb. Tijdens een aantal escalerende ontmoetingen duikt Price iedere keer op. Hij bezit geheimen die van groot belang zijn voor zowel Dunn als Crumb.

Bumblebee - Vanaf Nu Te Zien

In het jaar 1987 is de Volkswagen kever genaamd Bumblebee op de vlucht. Hij schuilt op een autokerkhof in Californië. Daar wordt hij gevonden door Charlie, een 17-jarig meisje die op zoek is naar haar plek in de wereld. Charlie repareert de gebroken Bumblebee en realiseert zich dat het geen gewone auto is. De twee worden elkaars beste vrienden die elkaar beschermen als Bumblebee’s toekomst bedreigd wordt.

The Possession of Hannah Grace - Vanaf Nu Te Zien

Politieagente Megan Reed werkt in het lijkenhuis wanneer een zwaar toegetakeld lichaam binnen wordt gebracht. Vanaf dan gebeuren er bizarre dingen: een kwaadaardige entiteit heeft bezit genomen van het lichaam.

Replicas - Vanaf Nu Te Zien

Neurowetenschapper William verliest zijn gezin bij een auto-ongeluk en probeert hen weer tot leven te brengen.

Boy Erased - Vanaf 1 Mei

Het waargebeurde verhaal over een homoseksuele jongen die moet kiezen tussen conversietherapie of verstoten worden door zijn familie.

The House That Jack Built - Vanaf 1 Mei

Kijk naar het leven van seriemoordenaar Jack en volg hoe hij in twaalf jaar tijd verandert.

Vals - Vanaf 2 Mei

Vier Nederlandse vriendinnen, elk met een geheim, gaan op meidenweekend naar de Ardennen. Een verdwijning zet de verhoudingen op scherp.

Terminal - Vanaf 2 Mei

Tijdens hun opdracht ontmoeten twee huurmoordenaars femme fatale Annie. Zij raakt verwikkeld in hun dodelijke opdracht.

White Boy Rick - Vanaf 3 Mei

Dit waargebeurde verhaal gaat over Richard. Als FBI-informant komt hij terecht in het Amerikaanse drugsmilieu.

Ben Is Back - Vanaf 10 Mei

De drugsverslaafde Ben mag tijdens Kerst op verlof naar zijn familie toe. Hij wordt alleen door zijn moeder (Julia Roberts) met open armen ontvangen.

Maya: De Honingspelen - Vanaf 10 Mei

Samen met haar vrienden zet Maya het bijtje alles op alles om hun bijenkorf te verdedigen tijdens de jaarlijkse Honingspelen.

Colette - Vanaf 13 Mei

In de 19e eeuw schrijft Colette onder dwang bestsellers die op haar man’s naam worden uitgegeven. Ze besluit te vechten voor haar creatief eigendom en haar positie als vrouw.

J.T. LeRoy - Vanaf 13 Mei

Zoals afgesproken doet Savannah (Kristen Stewart) zich voor als haar schoonzus, de bekende auteur LeRoy. Het wordt ingewikkeld als de Franse Eva verliefd wordt op Savannah.

Blaze - Vanaf 15 Mei

Volg het leven van de singer-songwriter Blaze Foley, bekend in de Texas Outlaw muziekbeweging in de jaren 70 en 80, in deze dramafilm.

Climax - Vanaf 16 Mei

Een Franse dansgroep repeteert drie dagen lang voor een optreden. Wanneer iemand LSD mixt door de sangria wanen sommige dansers zich in het paradijs, terwijl anderen in de hel terechtkomen.

Nobody's Fool - Vanaf 23 Mei

Tanya kijkt op tegen haar zus Danica. In een poging om meer op haar te lijken, komt Tanya erachter dat niets is wat het lijkt.

Never Look Away - Vanaf 24 Mei

Kurt groeit op tijdens de Tweede Wereldoorlog. Dit heeft invloed op zijn kunst en leven.

Lazzaro Felice - Vanaf 24 Mei

De Italiaanse plattelandsjongen Lazzaro gaat gebukt onder uitbuiting. Samen met een nieuwe vriend gaat hij tegen de hiërarchie in.

All About Nina - Vanaf 28 Mei

De carrière van stand-up comedian Nina verloopt goed tot ze Rafe ontmoet. Hij beïnvloedt haar werk door elk vooroordeel van haar uit te dagen.

We Die Young - Vanaf 30 Mei

De 14-jarige Lucas is lid van een bende, maar is vastbesloten dat zijn jongere broertje niet hetzelfde over komt.

Capharnaüm - Vanaf 31 Mei

De 12-jarige Zain heeft er genoeg van en maakt een grote keuze: hij klaagt zijn ouders aan bij de rechter.