Pathé Thuis: De beste films van april 2019

Pathé Thuis zorgt voor een gezellige lente, met de nieuwe titels die ze in april gaan bijvoegen. We selecteerden de beste titels voor je in deze update.

Pathé Thuis April-Update

Pathé Thuis voegt in april weer een hoop nieuwe films toe die jij lekker thuis kan streamen. Hieronder volgen onze tips met de beste films.

Becoming Astrid - Vanaf 3 april

Wie kent haar niet? Astrid Lindgren schreef de wereldberoemde boeken over Pippi Langkous. In deze biopic volgen we de vrijgevochten, fantasierijke Astrid in haar jonge jaren. De film toont hoe ze een baantje krijgt bij een lokale krant, zwanger raakt van haar getrouwde, oudere hoofdredacteur en alsmaar moet strijden voor een gelukkig, zelfstandig leven. Een inspirerende film die je laat kennismaken met de vrouw achter de beroemde jeugdboeken.

Bon Bini Holland 2 - Vanaf 27 maart

Net als Robertico zijn vriendin Noella ten huwelijk wil vragen, besluit zij een pauze in te lassen. Hij is vastberaden haar terug te winnen, maar concurrentie ligt op de loer. Met de hulp van zijn oude FC Kip-vrienden en tante Judeska probeert Robertico Noella’s hart opnieuw te veroveren en alsnog met haar te trouwen. De komedie werd bekroond met een Gouden Film.

Mary Poppins Returns - Vanaf 10 april

Mary Poppins keert terug in deze nieuwe magische, nostalgische film. Ze reist terug naar de Banks-familie om te helpen en om het plezier en de magie terug te brengen in hun leven. Emily Blunt schittert als Mary Poppins, de perfecte super nanny die van elke simpele taak een onvergetelijk, fantastisch avontuur maakt.

Aquaman - Vanaf 3 april

Arthur Curry is de erfgenaam van het onderwaterkoninkrijk Atlantis, maar moet zich nog bewijzen als de ware heerser van de Zeven Zeeën. Hij ontwikkelt zich tot Aquaman en gaat het gevecht aan om zijn koninkrijk te redden. Een visueel sterke superheldenfilm vol actie die niet verveelt. Aquaman wordt gespeeld door Jason Momoa, bekend van zijn rol in Game of Thrones als Khal Drogo.

All You Need Is Love - Vanaf 5 april

Maarten, de presentator van het populaire TV-programma ‘All You Need is Love’ verdwijnt op de vooravond van de befaamde kerstspecial. Zonder dat zijn redactie het weet, vlucht hij naar de Schotse Hooglanden. De kerstspecial komt steeds dichterbij en producer Olav en assistent Japie gaan wanhopig op zoek naar een nieuwe host. Lukt het om dit jaar geliefden te herenigen zonder Dr. Love?

Spider-Man: Into The Spider-Verse - Vanaf 19 april

What makes you different is what makes you Spider-Man. Phil Lord en Christopher Miller, de creatieve geesten die eerder verrasten met The Lego Movie en 21 Jump Street, zorgen met hun unieke talenten voor een frisse kijk op een ander Spider-Man Universum, met een baanbrekende visuele stijl die de eerste is in zijn soort. Spider-Man: Into the Spider-Verse introduceert Miles Morales, een tiener uit Brooklyn, en laat de eindeloze mogelijkheden zien van het Spider-Versum, waar meer dan één persoon het masker kan dragen.