Hoe werkt Pathé Thuis?

Van alle video on demand-diensten is Pathé Thuis toch wel het meest uitzonderlijk. We kennen Pathé natuurlijk van de bioscoopketen, maar zoals de naam al zegt hoef je voor Pathé Thuis niet de deur uit. De video on demand-dienst is de laatste tijd in populariteit flink gestegen. Het aantal gebruikers is de afgelopen drie maanden gegroeid met 111.000 accounts. Momenteel hebben in totaal 1.4 miljoen Nederlandse huishoudens een Pathé Thuis-account. Maar wat maakt nou dat Pathé Thuis de laatste tijd zo populair is en wat houdt de app precies in?

Gratis app

De app is gratis te downloaden in de app-store en er is ook geen sprake van een abonnementsvorm. Dit is handig als je niet vast wil zitten aan een abonnement, maar wel zo nu en dan een film wil zien. Waar je wel voor moet betalen zijn de films zelf. Je kan er dan voor kiezen om ze te kopen of te huren. Voor sommige films zijn er zelfs speciale aanbiedingen, zoals Extra Veel Voordeel en de Vanaf Nu Permanent in Prijs Verlaagd.

Prijzen

De prijzen voor het kopen of huren verschillen per film. Dit hangt er vanaf of je in SD of HD wil kijken en of het een wat oudere of nieuwere film is. Zo kost bijvoorbeeld een wat oudere film met SD-kwaliteit € 2,99 als je hem huurt en €5,99 als je hem koopt. Een nieuwe film met dezelfde kwaliteit kost dan €4,99 gehuurd en €14,99 gekocht. En als je dan met HD-kwaliteit kijkt kan er voor de huur- of koopprijs een euro of twee bijkomen.

Thor Ragnarok is een van de films op Pathé Thuis

Aanbod

Het aanbod aan films en documentaires op Pathé Thuis is vrij groot en bevat de nieuwste films die net uit de bioscoop zijn. Het huidige aanbod bestaat uit meer dan 2.000 titels en zou wekelijks moeten worden uitgebreid met nieuwe films. Verder is Pathé Thuis beschikbaar op alle platformen zoals desktop, Smart-TV's, gameconsoles, tablets en smartphones. Sinds 1 april is het aanbod van Pathé Thuis ook beschikbaar in alle landen van de EU.

Thor: Ragnarok

Releasejaar: 2017

Action | Adventure | Comedy | Fantasy | Science Fiction | Sci-Fi

Trailer & info