Pathé Thuis: Film-Update Juni 2019

Pathé Thuis voegt in juni weer verschillende blockbusters, romantische komedies en actiefilms toe. We selecteerden de beste films voor je.

Pathé Thuis In Juni

Pathé Thuis bewijst wederom een uitstekend platform te zijn voor de ware filmfan, zo blijkt als we door het aanbod van juni heen gaan. Het was dan niet moeilijk om onze favoriete films uit te kiezen in onderstaand overzicht.

Lees ook:

Serenity - Nu Te Zien

Mysterieuze thriller van de regisseur van Peaky Blinders met Matthew McConaughey en Anne Hathaway in de hoofdrol.

Time Freak - Nu Te Zien

Een komisch drama over tiener Stillman die een tijdmachine bouwt om de breuk met zijn vriendinnetje te voorkomen. Met Asa Butterfield van Sex Education en Sophie Turner van Game of Thrones.

Green Book - Vanaf 29 Mei

In de waargebeurde feelgood-film Green Book ontwikkelen de uitsmijter (Viggo Mortensen) en concertpianist (Mahershala Ali) een hechte vriendschap. Samen reizen ze door verschillende ‘blanke’ staten aan de hand van een speciale reisgids (The Green Book) die hen informeert over plekken waar Afro-Amerikanen welkom en veilig zijn. Overal worden ze geconfronteerd met hun tegengestelde persoonlijkheden, gevaar en racisme, maar ook met onverwachte menselijkheden en een volle dosis humor. De film ontving 3 Oscars, waaronder voor de beste film van het jaar.

How to Train Your Dragon 3 - Vanaf 30 Mei

In het derde en laatste deel van deze succesvolle animatiereeks beleven we het laatste avontuur van viking Hiccup en zijn drakenvriend Toothless. De draken en Vikingen wonen vreedzaam naast elkaar, maar de vrede wordt ruw verstoord door de komst van een grimmige drakenjager.

Can You Ever Forgive Me? - Vanaf 3 Juni

Het voor 3 Oscars-genomineerde Can You Ever Forgive Me? gaat over het waargebeurde verhaal van schrijfster Lee Israel, een Amerikaanse auteur die door de FBI opgepakt werd voor literaire vervalsing. Melissa McCarthy kreeg de eer om deze onsympathieke vrouw te spelen. De film en McCarthy laten zien dat de realiteit hard kan zijn en dat wanhoop en boosheid je kunnen drijven tot verkeerde (mis)daden.

Lees ook:

Verliefd Op Cuba - Vanaf 5 Juni

n de Nederlandse romcom Verliefd op Cuba is Loes (Susan Visser) na haar echtscheiding het vertrouwen in de liefde verloren. Wanneer haar dochter Maartje (Abbey Hoes) besluit te trouwen met een Cubaan (Rolf Sanchez) vliegt ze direct naar het Caribische eiland om aan te tonen dat haar schoonzoon in spé enkel uit is op een verblijfsvergunning. Eenmaal geland op het betoverende eiland leert Loes meer over de liefde dan ze ooit had verwacht.

The Mule - Vanaf 5 Juni

Voor het misdaaddrama The Mule stond Oscar-winnaar Clint Eastwood aan beide kanten van de camera. Naast de rol van regisseur nam Eastwood ook de hoofdrol van de 90-jarige Earl Stone op zich. De eenzame Stone is werkzaam als bloemist tot hij het voorstel krijgt om geld te verdienen als drugskoerier voor een Mexicaans drugskartel. Naast Eastwood spelen onder andere Bradley Cooper, Andy Garcia en Laurence Fishburne een rol.

At Eternity's Gate - Vanaf 7 Juni

Visueel drama over de laatste jaren van Van Gogh in Frankrijk. Met Willem Dafoe als Van Gogh.

Lees ook:
Serenity

106 min

Releasejaar: 2018

Drama | Mystery | Sci-Fi | Thriller

Trailer & info