Pathé Thuis: Film-Update Juli 2019

Pathé Thuis voegt in juli gewoon weer keiharde kwaliteitsfilms toe aan hun aanbod. Leuk hoor, die zomer, maar wij gaan lekker streamen.

Pathé Thuis In Juli

De temperaturen lopen op de komende maanden, maar dat betekent niet dat we stoppen met streamen. Pathé Thuis snapt dat en voegt een van de beste line-ups van het jaar toe aan hun aanbod. Toppers als Captain Marvel, Us en Shazam! zijn allemaal de moeite waard. Check hieronder onze toppers voor de komende maand.

Captain Marvel - Vanaf 26 juni

Captain Marvel is een compleet nieuw avontuur dat zich afspeelt in 1990, een tot nu toe verborgen periode uit de geschiedenis van het Marvel Cinematic Universe. Carol Danvers’ reis wordt gevolgd wanneer zij één van de machtigste superhelden van het universum wordt. Terwijl een galactische oorlog tussen twee buitenaardse rassen de aarde bereikt, bevindt Danvers zich samen met een groepje bondgenoten middenin deze draaikolk. Filmsterren Brie Larson, Samuel L. Jackson, Ben Mendelsohn en Jude Law schitteren in deze film.

Lees ook:

What Men Want - Vanaf 11 juli

Na de comedy What Women Want, worden nu de rollen omgedraaid. Ali David (Taraji P. Henson) is een succesvolle sportagent die moet concurreren met haar mannelijke collega’s. Wanneer ze gepasseerd wordt bij een welverdiende promotie, vraagt ze zich af wat ze moet doen om te slagen in deze mannenwereld. Door een samenloop van omstandigheden kan ze ineens de gedachten van mannen horen. Met deze nieuwe gave is ze haar collega’s te slim af maar zet ze wel haar relaties, waaronder die met haar nieuwe vriend (Aldis Hodge), op het spel.

Us - Vanaf 19 juli

De innovatieve filmmaker en Oscarwinnaar Jordan Peele (Get Out) komt opnieuw met een originele en controversiële thriller: Us. Een moeder (Lupita Nyong'o) en een vader (Winston Duke) nemen hun kinderen mee naar hun strandhuisje om samen met wat vrienden wat tijd door te brengen. De rust van een familie wordt bruut verstoord wanneer ze bezoek krijgen van een groep onuitgenodigde gasten die wel heel erg op hun lijken. De sereniteit die heerst, verandert al snel in een hoop spanning en chaos.

Corgi - Vanaf 24 juli

Corgi Rex is het lievelingshondje van de koningin. Wanneer Rex door de andere, jaloerse corgi’s het paleis uit wordt gejaagd en niet terugkomt is de paniek groot. Iedereen denkt dat hij de koude winter buiten de paleismuren niet zal overleven. Rex zet alles op alles om thuis te komen, maar onderweg wordt hij aangezien voor een zwerfhond en naar een hondenkennel gebracht. Hier gelooft niemand dat Rex een koninklijk hondje is en moet zich zien te redden tussen nieuwe vrienden en vijanden met wie hij spannende avonturen beleeft.

Shazam! - Vanaf 17 juli

Het 14-jarige pleegkind Billy Batson kan door één woord te roepen: Shazam!, met behulp van een oude tovenaar, in de volwassen Superheld Shazam veranderen. Van binnen is hij nog een kind, maar van buiten heeft Shazam een gespierd, goddelijk lichaam. Shazam gaat op zoek naar de grenzen van zijn krachten met de roekeloosheid van een kind. Maar hij zal deze krachten snel moeten beheersen om de dodelijke krachten van het kwaad te bestrijden die worden beheerst door Dr. Thaddeus Sivana.

Lees ook: