Pathé Thuis: Filmaanbod in november

Pathé Thuis haalt weer enkele topfilms binnen in november. We checkten het aanbod en selecteerden de beste titels die je straks kunt streamen. In de lijst zien we Hollywood-kaskrakers als Mamma Mia: Here We Go Again, Crazy Rich Asians en nog veel meer.

Pathé Thuis maakt zich klaar voor een stevige herfst, als we zo naar het aanbod kijken dat in de komende maanden aan de streamingdienst wordt toegevoegd. Enkele topfilms vinden hun weg naar het platform, zodat je je straks niet hoeft te vervelen als het buiten slecht weer is. We maakten een selectie van de beste titels, die zonder twijfel het streamen waard zijn. Zo kom jij je herfst wel door.

Mamma Mia! Here We Go Again - Vanaf 16 november

Tien jaar na het wereldwijde succes is Mamma Mia! terug met een nieuw musicalavontuur gebaseerd op de liedjes van ABBA. Dit keer zien we hoe de jonge Donna vertrekt naar het Griekse eiland Kalokairi en de drie mogelijke vaders van Sophie ontmoet. Naast vertrouwde gezichten als Amanda Seyfried, Meryl Streep, Pierce Brosnan, Stellan Skarsgård en Colin Firth werd de cast van deel twee aangevuld met Lily James als de jonge Donna, Andy Garcia en Cher. Een vrolijke film die je terug doet verlangen naar de zomer!

Incredibles 2 - Vanaf 23 oktober

De film die je deze herfstvakantie wil zien: Incredibles 2. In dit deel van de populaire animatiereeks steelt de superheldenfamilie Incredible weer de show. Helen staat in de spotlight als superheld, terwijl Bob dagelijkse heldendaden verricht in het huishouden met Violet, Dash en baby Jack-Jack – wiens superkrachten nog ontdekt moeten worden. Hun dagelijks leven staat al snel zijn kop als er een briljante schurk opduikt met een meesterplan dat alles in gevaar brengt…

Adrift - Vanaf 30 oktober

In het spannende en waargebeurde Adrift volgen we Tami (Shailene Woodley) en Richard (Sam Claflin) die met een jacht over de Stille Oceaan zeilen. Ze zijn jong, verliefd en de klus die ze hebben aangenomen lijkt meer op een perfecte vakantie dan werken. Tot het noodlot toeslaat en ze terecht komen in een genadeloze orkaan. Met een verwoeste boot moet Tami vechten voor zichzelf en de zwaargewonde Richard. Hun enige kans op overleven is om 3000 kilometer lang de juiste koers te varen naar de Hawaï-eilanden…

Ant-Man and the Wasp - Vanaf 7 november

De nieuwste aanwinst in de Marvel-reeks is Ant-Man and The Wasp. In de nasleep van Captain America: Civil War worstelt Scott Lang om zijn privéleven als vader in evenwicht te brengen met zijn verantwoordelijkheden als superheld Ant-Man. Als hij wordt opgeroepen door Hope van Dyne en Dr. Hank Pym moet hij in actie komen om de wereld te redden van een bedreiging uit de Quantum Realm. De cast bestaat onder andere uit acteurs als Paul Rudd, Evangeline Lilly, Michael Douglas en Michael Pena.

Tag - Vanaf 24 oktober

Komedie over een uit de hand gelopen spel tikkertje. Met bekende gezichten als Jon Hamm, Isla Fisher, Jeremy Renner, Rashida Jones en Ed Helms.

Tully - Vanaf 6 november

Verassende dramafilm met Charlize Theron als moeder van drie die een nachtnanny inhuurt als het allemaal te veel wordt.

Skyscraper - Vanaf 9 november

Snelle actiefilm met Dwayne – The Rock – Johnson die zijn familie moet redden uit een brandende wolkenkrabber.

Crazy Rich Asians - Vanaf 21 november

Baanbrekende romantische komedie over de Aziatische jetset.

Christopher Robin - Vanaf 29 november

Familiefilm over hoe de bekende Winnie the Pooh-figuren een volwassen Christopher helpen zichzelf weer te vinden. Met Ewan McGregor in de hoofdrol.