Netflix: De nieuwste films en series van deze maand

Netflix blijft maar met nieuwe titels komen. We checkten deze nieuwe titels die in de laatste weken van de maand november naar het streamingplatform komen en selecteerden de beste kijktips voor je.

Narcos: Mexico – Vanaf 16 November

Na grote successen op Netflix komt Narcos nu met een nieuwe serie die zich af zal gaan spelen in Mexico en dat is voor veel fans goed nieuws. Een nieuw land. Een nieuw kartel. Een nieuw imperium. Zoals benoemd zal het nieuwe seizoen zich dus niet in Colombia afspelen, maar in Mexico met een heel nieuw verhaal. We zien de opkomst van het Guadalajara Cartel, de geschiedenis van wiet en de DEA (Drug Enforcement Administration) die er alles aan doet om de boel tegen te houden. De nieuwe serie Narcos: Mexico belooft weer een groot succes te worden, dat wil je zeker niet missen.

The Ballad Of Buster Scruggs – Vanaf 16 November

Deze nieuwe zesdelige anthologiefilm is het nieuwe project van de gebroeders Coen. The Ballad of Buster Scruggs zou eerst als serie op Netflix te zien zijn, maar komt uiteindelijk toch als film uit. De western bestaat zoals gezegd uit zes delen, namelijk The Ballad of Buster Scruggs, Near Algodones, Meal Ticket, All Gold Canyon, The Gal Who Got Rattled en The Mortal Remains. Het zijn zes losse verhalen over het Amerikaanse Westen, verteld in een unieke toon van de Coens. De film debuteerde eerder dit jaar al tijdens het Venice Film Festival en hier de prijs voor het beste script. In Amerika zal de western gaan meedingen naar de Oscars en andere prijzen.

Frontier – Vanaf 23 November

Na de eerste twee seizoenen komt er nu een derde seizoen van de actievolle dramaserie. Vanaf seizoen 1 werd er al op de half Ier, half native American Declap Harp gejaagd, wat leidt tot een gewelddadige en hevige strijd. In seizoen 3 zal dat niet anders zijn. De Britten hebben namelijk zo ongeveer een monopolie op de pelshandel en is niet van plan dat toe te laten. Declan Harp is vastberaden om daar een einde aan te maken.

1983 – Vanaf 30 November

De Poolse regisseurs Academy Award-Nominee Agnieszka Holland, Kasia Adamik, Olga Chajdas en Agnieszka Smoczynsk komen met de langverwachte nieuwe serie die naar eigen verwachting goede kritieken zal gaan ontvangen. Niet alleen in Polen, maar ook in andere landen. Ze verwachten iets toe te kunnen voegen aan Netflix. In de historische thriller serie ontdekken een verwaarloosde detective en een idealistische law student, 20 jaar na een verwoestende terroristische aanslag in 1983, een samenzwering die het IJzeren Gordijn staande hield en daarmee de vrijheid van Polen tegen heeft gehouden. Het geheime plan dat de leiders van het regime hebben bedacht zal Polen radicaal transformeren en zal daarmee effect hebben op de levens van de Polen en de rest van de wereld. Zal wat deze twee mensen ontdekken tot een revolutie leiden?

Death by Magic – 30 November

Een docuserie met de Britse goochelaar Drummond Money-Coutts (a.k.a. DMC) die op zoek probeert te achterhalen wat de verhalen zijn van goochelaars die zijn omgekomen tijdens optredens met de meest gevaarlijke stunts die ooit geprobeerd zijn. DMC zal de wereld shockeren met de meest uitdagende, ongelofelijke magie en zie je de mooie kanten van magie, de geschiedenis van magie, maar ook de gevaren van magie.

The Ballad of Buster Scruggs

133 min

Releasejaar: 2018

Comedy | Drama | Musical | Mystery | Romance | Western

Trailer & info
Narcos: Mexico

50 min

Releasejaar: 2018

Crime | Drama

Trailer & info
Frontier

60 min

Releasejaar: 2016

Adventure

Trailer & info
1983

60 min

Releasejaar: 2018

Crime | Drama | Thriller

Trailer & info