Netflix: Beste Kijktips Voor Mei

Mei wordt een geweldige streamingmaand op Netflix. We mogen deze maand dikke blockbusters, maar ook de allereerste Nederlands/Belgische Netflix Original verwachten. We zetten de beste kijktips voor je in dit overzicht.

Netflix in Mei

Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile (Film) - 3 Mei

Een verfilming van de gewelddadige moorden door Ted Bundy, verteld vanuit het perspectief van zijn vriendin Liz. Ze weigerde jarenlang de waarheid onder ogen te komen. Geregisseerd door de Acadamy Award-genomineerde filmmaker Joe Berlinger. Hoofdrollen voor Zac Efron, Lily Collins, Kaya Scodelario, Jeffrey Donovan, Angela Sarafyan, Dylan Baker, Brian Geraghty, Terry Kinney, Haley Joel Osment, James Hetfield, Grace Victoria Cox, Jim Parsons en John Malkovich.

Undercover (Serie) - 3 Mei

Undercover speelt zich af in de Limburgse onderwereld. Ferry Bouwman (Frank Lammers) is de Walter White van het zuiden. Bouwman is namelijk één van 's werelds grootste XTC-producenten. Hij en zijn vrouw (Elise Schaap) wonen op een campingterrein op de grens van Nederland en België. De undercoveragenten, gespeeld door Tom Waes en Anna Drijver, proberen te infiltreren in het netwerk om de louche zaak op te rollen.

Lees Ook: Netflix Mei-Update: Alle Nieuwe Series

Dead To Me (Serie) - 3 Mei

Jen (Christina Applegate) is een cynische weduwe die probeert de aanrijding en daarmee moord op haar man op te lossen. Judy (Linda Cardellini) is een optimistische vrijbuiter die recent haar eigen tragische verlies heeft moeten verwerken. Wanneer de twee elkaar ontmoeten in een praatgroep worden ze tegen verwachting in vrienden - hoewel hun persoonlijkheden mijlenver van elkaar af liggen. Wanneer ze (met wat hulp van een paar flessen wijn, Entenmanns koekjes en een gedeelde affiniteit voor The Facts of Life) een band krijgen, probeert Judy Jen af te schermen van een schokkend geheim dat haar leven zou kunnen verwoesten.

Lucifer Seizoen 4 (Serie) - 8 Mei

Lucifer is verveeld en niet blij met zijn baan als de Lord of Hell. Hij staat zijn troon af en verlaat zijn koninkrijk voor de geweldige, glimmende gekte van Los Angeles, waar hij de LAPD helpt met het vangen en straffen van criminelen.

The Society (Serie) - 10 Mei

The Society volgt een groep tieners die op mysterieuze wijze wordt getransporteerd naar een nagemaakte versie van hun rijke stadje in New England, zonder enig spoor van hun ouders. Terwijl ze worstelen met het ontdekken wat er is gebeurd en hoe ze weer thuis komen, moeten ze een samenleving creëren en allianties smeden als ze willen overleven. De serie is een moderne versie van Lord of the Flies.

The Rain Seizoen 2 (Serie) - 17 Mei

De wereld zoals we deze kennen is geëindigd. Zes jaar nadat een bruut virus wordt verspreid via de regen en bijna alle levende mensen uitroeit, komen twee Deense familieleden hun bunker uit om door de overblijfselen van de samenleving te lopen. Ze worden snel vergezeld door een groep jonge overlevenden die samen het gevaar trotseren in een verlaten Scandinavië.

The Great Gatsby (Film) - 18 Mei

Een verfilming van de beroemde roman van F. Scott Fitzgerald die zich afspeelt in Long Island. Midwesterner Nick Carraway wordt verleid door de luxe wereld van zijn buurman Jay Gatsby. Snel genoeg ziet Carraway de keerzijde van Gatsby's nouveau riche en onthult zich een wereld van obsessie, gekte en tragedie. Met rollen voor Leonardo DiCaprio en Toby Maguire.

Clash Of The Titans (Film) - 19 Mei

Perseus, de zoon van Godenkoning Zeus, zit gevangen in een oorlog tussen Goden en stervenden, waarin zijn familie wordt gedood. Nu hij niks meer te verliezen heeft, verzamelt Perseus een groep strijders om hem te helpen om Kraken, Medusa en Hades te verslaan.

What/If (Serie) - 24 Mei

In de anthologieserie What/If krijgt een pasgetrouwd stel uit San Fransisco met weinig geld om handen een lucratief, maar dubieus voorstel van een mysterieuze vrouw. De cast bestaat naast de 49-jarige Renée Zellweger uit Jane Levy, Blake Jenner, Samantha Ware, Keith Powers, Daniella Pineda, Juan Castano, John Clarence Stewart en Dave Annable. Mike Kelley is een van de showrunners van de show en de serie wordt geproduceerd door Warner Bros. Television.

How To Sell Drugs Online (Fast) (Serie)- 31 Mei

Hoe win je je vriendin terug van een drugsdealer? Voor Moritz is het antwoord helder: ga zelf betere drugs verkopen. Samen met zijn beste vriend Lenny lanceert hij vanuit zijn slaapkamer een onverwacht succesvolle online drugshandel. De serie is geïnspireerd door echte gebeurtenissen.

When They See Us (Serie) - 31 Mei

Het leven van vijf donkere en Latino tieners (14 tot 16 jaar oud) uit Harlem (New York) staat volledig op zijn kop als zij onterecht worden veroordeeld voor een verkrachting in Central Park. When They See Us volgt het vijftal gedurende een tijdspanne van 25 jaar. Toen de 28-jarige Trisha Meili in de avond van 19 april 1989 haar gebruikelijke hardlooprondje door Central Park liep, werd ze aangevallen en gewelddadig verkracht. Haar verwondingen waren zo ernstig dat ze op het randje van de dood verkeerde.

Meer weten over het nieuwe aanbod in mei? Check dan:

Alle nieuwe films op Netflix in mei

Alle nieuwe series op Netflix in mei