Nieuw op Netflix: 5 films en series die je moet checken in juli

Hoewel we te maken hebben met een (hopelijk) heerlijke zomermaand, betekent dat zeker niet dat we helemaal geen Netflix meer kijken. Aan het aanbod gaat het zeker niet liggen, er wordt in de maand juli een hoop moois toegevoegd. We selecteerden de vijf toppers die je echt niet mag missen.

De Fast & Furious-franchise - Vanaf 1 juli

Dat lees je goed: de gehele filmreeks van The Fast & The Furious is in juli te zien op Netflix. Deel 1 tot en met 8, ze staan er allemaal op. Keiharde auto's, stoere mannen, sexy vrouwen, keiharde actie, alles vind je terug in deze franchise. Zo kun je je goed voorbereiden op deeltje 9, dat ergens in 2020 wordt verwacht. Duurt nog lang, dus spreid de films goed uit.

Battleship - Vanaf 6 juli

Let op: deze film kijk je niet voor het intrigerende verhaal of ijzersterke acteerwerk. Het is gebaseerd op een bordspel (Zeeslag), dus dan weet je hoe flinterdun het verhaal gaat zijn. Wat heeft deze film wel? Nou, snoeiharde actie waarin de mensheid het opneemt tegen aliens. Oh, en Rihanna. 

Jim Jefferies: This Is Me Now - Vanaf 13 juli

Grofgebekt, politiek incorrect en een beetje plat. Jim Jefferies is een Australische komiek die het inmiddels in Amerika ver weet te schoppen met zijn heerlijk tegendraadse humor. Met alle ontwikkelingen op politiek gebied in Amerika kan het niet anders dat deze nieuwe comedy special weer gaat zorgen voor de nodige controversiële grappen. Let op: hier moet je tegen kunnen!

How It Ends - Vanaf 13 juli

Een mysterieuze gebeurtenis veroorzaakt een apocalypse en een man is vastberaden om zijn zwangere vrouw te redden. Dit wordt een nagelbijter, een film boordevol catastrofische gebeurtenissen en ijzingwekkend spannende actiescènes. Dat een acteur als Forest Whitaker (Panic Room, The Last King of Scotland) hieraan meedoet, stelt ons zeker gerust.

Orange is the New Black Seizoen 6 - Vanaf 27 juli

Het langverwachte zesde seizoen van deze prijswinnende serie. In de teaser hierboven is al te zien dat het niet goed gesteld is met de Litchfield-gevangenis. Na de rellen uit seizoen 5 wordt gespeculeerd dat Alex Piper en Nicky worden vervoerd naar een gevangenis met strenge bewaking (maximum security prison). 

Jim Jefferies, BARE

Releasejaar: 2014

Comedy

Trailer & info
The Fast and the Furious

Releasejaar: 2001

Action | Crime | Thriller

Trailer & info
How It Ends

Releasejaar: 2018

Action | Adventure | Mystery | Science Fiction | Sci-Fi | Thriller

Trailer & info