Hoe kijk je de Oscars?

We mogen weer! Zijn jullie klaar voor een avond vol glitter, glamour, celebs, awards en vooral een hele hoop reclames? De Oscars 2018 (officieel de Academy Awards of Merit genoemd) staan op het punt van beginnen en als echte filmgek wil jij natuurlijk alles meemaken! In het Dolby Theater in Hollywood komt heel de Amerikaanse filmindustrie samen om de kleine gouden beeldjes uit te reiken en natuurlijk wil jij dit checken vanaf het comfort van je eigen bank. Dan hebben we goed nieuws voor je, dat kan namelijk!

Oscars 2018 Kijken in Nederland

Geen zorgen, je hoeft niet allerlei schimmige streamingsites op te zoeken om in lage kwaliteit mee te gluren met de Oscars. Die tijden zijn voorbij, het is het sinds vorig jaar een stuk makkelijker om de Oscars te volgen in Nederland. Deze worden namelijk gewoon uitgezonden op Net 5, die bij alle providers in het basispakket zit. Wel zul je er je nachtrust voor moeten opgeven.

De Oscars vinden plaats in de nacht van 4 op 5 maart (zondag op maandag), tussen half 3 en 6 's ochtends. De exacte uitzendtijden van Net 5 zijn nog niet bekend, maar zullen in dit artikel worden gezet zodra dit wel het geval is. Plan maar in dat ze ongeveer dezelfde tijden als de Oscars zelf aanhouden, met misschien nog een pre- en after-show.

Oscars 2018 Kijken in België

Sorry België, voor jullie gelden helaas wel wat extra kosten! Je zult namelijk een extra pakket, genaamd Play More, moeten hebben bij Telenet (bron: Showbizzkanaal).

In België begint de pre-show van de Oscars al om 00:30 (in de nacht van zondag 4 maart en maandag 5 maart) op het Play More Cinema-kanaal (kanaal 300). Om half 3 kijk je live mee met de Oscar-uitzending. Ben je Play More-klant? Dan heb je de optie om te kijken via je digicorder, yeloplay.be of de Yelo Play-app.

Dunkirk

106 min

Releasejaar: 2017

Action | Drama | History | Thriller | War

Trailer & info