Confessions For The Throne Episode 1 - Game of Thrones Podcast

Spoilers! De eerste aflevering van de Confessions for the Throne Podcast is nu te beluisteren via verscheidene kanalen.

Winterfell

Let op: spoilerwaarschuwing!

Het laatste seizoen van Game of Thrones is van start! Daenerys en Jon zijn aangekomen in Winterfell, wat zorgt voor de nodig discussies bij de Noorderlingen terwijl de Night King dichterbij komt.

Dit betekent ook dat jullie alweer kunnen luisteren naar de tweede aflevering van onze Game of Thrones podcast: Confessions for the Throne. In de eerste aflevering blikten wij vooruit op seizoen 8 en in de podcast van vandaag reviewen wij de eerste aflevering, bespreken we wat voor gevolgen de gebeurtenissen hebben en moeten we best een beetje lachen om Brann.

Lees ook:

Je kunt de podcast hieronder beluisteren via je favoriete kanalen. Vergeet niet te abonneren en ons een rating te geven! Alvast bedankt voor het luisteren en we hopen jullie volgende week weer te horen als we aflevering twee bespreken.

Let op: Normaliter verschijnt de podcast op maandag maar vanwege Pasen zal de podcast van volgende week op dinsdag verschijnen.

Let daarnaast op voor spoilers, aangezien we in de podcast alle details bespreken van de aflevering en wat wij denken dat er de rest van het seizoen kan gebeuren.

Je kunt de podcast beluisteren via deze link

Hier kun je hem beluisteren op iTunes

Via deze weg is de nieuwe aflevering te beluisteren op Spotify

Wil je andere afleveringen van onze podcast beluisteren? Check dan dit overzicht

Lees ook:
Game of Thrones

Releasejaar: 2011

Action | Adventure | Drama | Fantasy | Romance

Trailer & info