Dit is hoe jij het nieuwe seizoen van Game of Thrones kan kijken

Op 14 april wordt het achtste en laatste seizoen van de populaire fantasyserie Game of Thrones uitgezonden in Amerika. Een dag later, op 15 april, zal de serie in Nederland te zien zijn.

Game of Thrones

Helaas is HBO, het televisienetwerk dat Game of Thrones uitzendt, niet meer beschikbaar in Nederland. Toch is het nog steeds mogelijk om het lot van Jon en Daenerys vanuit ons land te volgen.

Ben je klant van Ziggo? Dan heb je geluk. De provider beschikt over de exclusieve rechten van Game of Thrones, waardoor je volgende maand zonder problemen van het laatste seizoen kunt genieten. Ook handig: de afleveringen hebben bij Ziggo Nederlandse ondertiteling.

Niet alleen Game of Thrones, maar ook andere hitseries en films van HBO, zoals Westworld, The Leftovers en The Wire, zijn bij Ziggo te bekijken. Alles wat je nodig hebt is een extra pakket genaamd Movies & Series (X)L, dat je kunt aanschaffen voor €11,95 per maand. De eerste maand is het abonnement momenteel gratis. Het duurt ongeveer een uur nadat je het pakket hebt aangeschaft voordat je de beschikbare films en series kunt bekijken.

Heb je een abonnement van zowel Ziggo als Vodafone? Dan kun je zelfs helemaal gratis naar Game of Thrones kijken. Je mag dan namelijk een extra tv-pakket naar keuze kiezen, waaronder Movies & Series L, waarbij het kijken van HBO-films en -series is inbegrepen.

Vanaf 15 april verschijnt elke week een nieuwe aflevering van Game of Thrones. Je zult dus een paar weken moeten wachten voordat je alle afleveringen kunt zien.

Game of Thrones seizoen 8 kijk je vanaf 15 april op Ziggo Movies en Series (X)L.

Game of Thrones

Releasejaar: 2011

Action | Adventure | Drama | Fantasy | Romance

Trailer & info