Film1-Update: Alle Films In Juni

Dit zijn alle films die in juni aan Film1 worden toegevoegd. Met toppers als First Man en Johnny English Strikes Again wordt het weer een aangename streamingmaand.

Film1 In Juni

We werden afgelopen maand opgeschrikt door het nieuws dat Film1 wordt stopgezet. Ontzettend jammer natuurlijk, maar voorlopig worden er gewoon nog nieuwe films toegevoegd aan de streamingdienst. We hebben weer een prima lijst voor je samengesteld met de nieuwe titels die in juni op Film1 verschijnen.

Lees ook:

The Wedding March - Vanaf 1 Juni

Zakenvrouw en alleenstaande moeder Olivia Persching staat op het punt te trouwen met de New Yorkse makelaar Josh Johnson. Dochter Grace vindt dat haar moeders bruiloft wel wat romantiek kan gebruiken en boekt voor de plechtigheid een landelijk hotel in Vermont. Olivia schrikt zich rot wanneer ze ontdekt dat het logement wordt gerund door haar jeugdliefde Mick Turner, die ook nog eens zal gaan zingen op de trouwerij. Olivia en Mick zijn twintig jaar eerder niet bepaald als goede vrienden uit elkaar gegaan, maar al snel steken hun oude gevoelens voor elkaar opnieuw de kop op.

Wedding March 2: Resorting To Love - Vanaf 1 Juni

Zakenvrouw Olivia Persching heeft toegegeven aan haar gevoelens voor jeugdliefde Mick Turner en neemt haar intrek in zijn huwelijkshotel in Vermont. Mick heeft een ongedwongen romance voor ogen, maar als Olivia merkt dat zijn landelijke logement te kampen heeft met een nieuwe concurrent, werpt zij zich op als Micks nieuwe business partner. Ze hengelt het bruiloftsfeest van Corinne en Chris binnen dat in slechts twee weken tijd georganiseerd moet worden. Olivia ziet dit project als een mooie testcase voor haar liefdesrelatie met Mick: gaat zijn informele manier van doen wel samen met haar zakelijke karakter?

Wedding March 3: Here Comes The Bride - Vanaf 2 Juni

Juist wanneer Olivia en Mick zich verheugen op een rustig Valentijnsweekend, krijgen ze het drukker dan ooit in hun huwelijkshotel: Olivia's moeder staat plotseling met haar vriend Johnny op de stoep en Micks zus Bonnie komt zomaar even trouwen met haar verloofde Sean. De chaos wordt compleet wanneer dochter Julie aankondigt dat ze haar studie wil opgeven, waarmee ze de relatie met haar vriendje Wyatt op het spel zet. Terwijl Olivia het huwelijk voorbereidt en Mick zich steeds meer zorgen maakt om zijn familieleden, onthult Sean een geheim dat hij al het hele weekend bewaart en blijkt ook Johnny een verrassing in petto te hebben.

Wedding March 4: Something Old, Something New - Vanaf 2 Juni

Het romantische hotel van Mick en Olivia is een populaire trouwlocatie geworden en de twee willen eventjes ontsnappen aan alle hectiek. Jammer genoeg blijkt dit van korte duur: hun nieuwe gasten Abby en Rob komen een paar dagen eerder dan verwacht langs met een waslijst aan veranderingen voor hun bruiloft. Tegelijkertijd kondigt Olivia's dochter Grace aan dat ze wil trouwen met haar vriend Eric. Als de kalme Mick belooft om het feest van Abby en Rob op zich te nemen, kan control freak Olivia al haar aandacht richten op de trouwerij van Grace en Eric. De vraag is echter of dat de relatie tussen moeder en dochter wel goed doet.

Johnny English Strikes Again - Vanaf 15 Juni

Komiek Rowan Atkinson is terug als de stuntelige spion Johnny English. Dit nieuwe avontuur begint wanneer na een cyber-aanval de identiteitsgegevens van alle geheim agenten in Groot-Brittannië op straat komen te liggen. De inmiddels gepensioneerde Johnny English blijkt de laatste hoop van de Britse geheime dienst. Hij wordt opnieuw ingeschakeld om de meesterhacker achter deze aanval te vinden. Het is een grote uitdaging voor de onhandige Johnny om met behulp van de moderne technologie zijn missie met succes te volbrengen.

First Man - Vanaf 22 Juni

Kort na het verlies van zijn dochtertje verhuist NASA-testpiloot Neil Armstrong (Ryan Gosling) samen met zijn vrouw Janet (Claire Foy) en hun zoontje Rick begin jaren zestig naar Houston om deel te nemen aan Project Gemini. Op het gebied van ruimtevaart hebben de Russen tot nu toe iedere slag gewonnen en dus zijn de Amerikanen erop gebrand om de eerste man op de Maan te zetten. De levensgevaarlijke weg naar succes vraagt om vele offers, maar de koelbloedige Armstrong weet zich door alle tegenslagen heen te slaan. En op 20 juli 1969 zijn alle ogen van de wereld op hem gericht.

Overlord - Vanaf 29 Juni

Enkele uren voordat D-Day losbarst, wordt een team Amerikaanse paratroepers gedropt in een door de nazi's bezet gebied in Frankrijk. Hun missie is van cruciaal belang om de invasie succesvol te laten verlopen. Ze moeten een radiozender boven op een zwaarbewaakte kerk uitschakelen. De wanhopige soldaten werken samen met een jonge Franse dorpeling om de muren binnen te dringen en de toren te verwoesten. In een mysterieus laboratorium onder de kerk komen ze echter oog in oog te staan met vijanden die de wereld nog nooit eerder gezien heeft.

The Little stranger - Vanaf 30 Juni

Tijdens de lange hete zomer van 1948 wordt de Engelse plattelandsarts Faraday (Domhnall Gleeson) ontboden op Hundreds Hall om een ziek dienstmeisje te behandelen. Het landgoed, dat hij nog kent uit zijn jeugd toen zijn moeder er werkte als huishoudster, is al meer dan twee eeuwen in het bezit van de familie Ayres. Het huis begint echter in verval te raken en wordt alleen nog bewoond door oorlogsveteraan Roderick Ayres, zijn zuster Caroline en hun moeder. Wanneer Faraday ontdekt dat Hundreds Hall wordt opgeschrikt door onverklaarbare geluiden, raakt hij steeds meer verstrikt in een verontrustende familiegeschiedenis.

Lees ook:
Johnny English Strikes Again

Releasejaar: 2018

Action | Adventure | Comedy

Trailer & info
First Man

Releasejaar: 2018

Biography | Drama | History

Trailer & info
Overlord

Releasejaar: 2018

Action | Adventure | Horror | Mystery | Sci-Fi | War

Trailer & info