The Witcher Season 3 lijkt al bevestigd

Voordat het tweede seizoen beschikbaar is, lijkt het derde seizoen van The Witcher al bevestigd. Nadat Henry Cavill foto's heeft gedeeld van zijn nieuwe Witcher outfit, viel Redanian Intelligence op dat er al meldingen zijn voor seizoen 3.

Fear the White Wolf

Redanian Intelligence heeft gemeld dat The Witcher seizoen 3 waarschijnlijk snel zal worden aangekondigd. Zij zagen dat bij de Writers Guild of America tijdelijk 'The Witcher Season 3 (2020 - 2021)' stond aangegevn met Lauren S. Hissrich als uitvoerende producent. De WGA bleek eerder al een betrouwbare bron voor dit soort berichten, waardoor we denken dat Netflix snel met een officiële aankondiging zal komen.

Het is niet ondenkbaar dat Netflix direct inzet op nog een The Witcher seizoen. Het eerste seizoen scoorde erg goed en werd een van de best bekeken series op de dienst. Het tweede seizoen werd ook al aangekondigd voor het eerste seizoen uitkwam, wat het vertrouwen laat zien dat Netflix heeft in de serie.

De productie van seizoen 2 is in volle gang en de eerste aflevering moet ergens in 2021 uitkomen. Afgelopen maart moesten de opnames worden stilgelegd vanwege de COVID-19 uitbraak.