Dit zijn de nieuwe films en series op Videoland in oktober

Terwijl het nog best warm is buiten, brengt Videoland al eindejaar films naar de dienst. Je zou bijna vergeten dat eind oktober alweer Halloween is, maar Videoland is dit niet vergeten. Komende maand komen er een aantal toffe Halloween-films naar de dienst en wordt zelfs de kerst al ingeluid met verschillende kerstfilms. Doe je rolluiken dicht, pak een dekentje met een glaasje warme chocomel, en ga er lekker voor zitten. Hieronder volgen onze aanraders,

Jingle Bells, Jingle Bells..

We beginnen dit jaar in oktober al met kerst op Videoland, met films als A Christmass in Tennesee, A Princess for Christmas, Christmas Wonderland, Get Santa, Hometown Christmas en nog veel meer kerstfilms. Daarnaast mag je Hachi ook zeker niet missen, over het schattige hondje. Daarnaast is oktober de maand van Halloween en daarom er een aantal enge films naar de dienst. Denk aan Poltergeist en de twee sequels, Into the Dark: In the Body, The Silence of the Lambs, Texas Chainsaw Massacre 2 en meer.

Gelukkig zijn er ook een aantal films op de dienst waarvoor je niet bang hoeft te zijn. De twee Legally Blonde films komen namelijk naar de dienst net als London Has Fallen, Warcraft, Pink Panther, Remember Me en Anchroman 2. Overige films die je zeker moet zien zijn de Taken trilogie, Flight, The Purge en Schlindler's List. Bekijk hier vanaf welke data de films beschikbaar zijn.

In oktober komen ontzettend veel films naar de dienst, maar ook een aantal series. Vijf seizoenen van The Fosters komen naar Videoland net als, Liar, Gevoel voor Tumor, Lieve Mama, Brothers en Sisters, Riviera en het derde seizoen van Killing Eve.