Luister hier onze Video Take Podcast over films en series

Luister hier onze podcast over films en series, de Video Take Podcast, wat inderdaad een woordspeling is op de klassieke videotheek. In deze podcast, gepresenteerd door IGN Benelux, bespreken we alles wat je moet weten over films en series.

Een podcast over films en series

In de video take podcast bespreken we het laatste film en serienieuws en wat er uitkomt op de streamingdiensten. Daarnaast nemen we de nieuwste trailers door en geven we hier direct een eerste indruk van. Natuurlijk worden ook de films besproken die in de bioscoop draaien en uitkomen via de streamingdiensten, zodat je jouw mening over de nieuwste films kunt pijlen met die van ons. We krijgen vaak films net iets eerder te zien dan dat ze beschikbaar zijn in de bioscoop, waardoor we je vaak kunnen vertellen of de film de moeite is om te kijken. Doe ook mee met de filmclub, een segment waarin we elke week een film kijken, nieuw of oud, en met de kijkers bespreken in de podcast.

We zenden de opname van de podcast elke donderdag vanaf 14:00 uur live uit via twitch.tv/ignbenelux en je kunt de nieuwste aflevering altijd luisteren via spotify.