Deze films en series komen in oktober naar Netflix

In oktober worden er weer een aantal geweldige films en series toegevoegd aan Netflix die je zeker niet mag missen. Met name het vervolg op The Haunting of Hill House, The Haunting of Bly Manor, die start op 9 oktober moet je zeker zien. Bekijk hieronder de lijst met alle films en series die naar de dienst komen.

Griezelen in Bly Manor.

Netflix voegt in oktober weer een aantal originele series toe aan zijn dienst, te beginnen met Emily in Paris op 2 oktober. Daarna volgt The Haunting of Bly Manor op 9 oktober. De voorganger in de anthology serie was een enorm succes en werd door velen gezien als een van de beste series dat jaar. We zijn daarom ook erg benieuwd naar Bly Manor. Vanaf 16 oktober kun je seizoen 3 van Star Trek: Discovery zien en vanaf 22 oktober The Alienist: Angel of Darkness.

Netflix voegt ook vier original movies toe in oktober. The Forty-Year-Old Version loopt vanaf 9 oktober, The Trial of the Chicago 7 is vanaf 16 oktober te zien, terwijl Rebecca te zien is van 21 oktober. De maand wordt afgesloten met de animatiefilm Over the Moon, die te zien is vanaf 23 oktober.

Naast de Netflix Originals probeert de dienst altijd goede films en series toe te voegen die niet van henzelf zijn. In oktober wordt er een flinke lading erg goede films toegevoegd, dus ga er maar goed voor zitten. Seven, The Exorcist en The Shining zijn allemaal vanaf 1 oktober te zien zodat je de maand erg goed kunt beginnen.

Vanaf 7 oktober kun je Fifty Shades Darker zien op de dienst, het vervolg op Fifty Shades of Grey. Als je Jason Momoa wil zien schitteren als Aquaman, dan kun je de popcorn erbij pakken vanaf 17 oktober. I, Tonya is te zien vanaf 22 oktober, terwijl Nanny McPhee, Notting Hill en Bridesmaids vanaf 23 oktober op de dienst staan. Je sluit de maand af met Little Women, die op de dienst staat vanaf 24 oktober.

Tot slot willen we nog noemen dat vanaf 4 oktober de documentaire van David Attenborough: A Life on our Planet is te zien, en de documentaire over popgroep Blackpink staat vanaf 14 oktober op de dienst.