ADV: Honor 9X Pro: beauty, brains en gaming!

Wil je gamen, een mooie telefoon en een lekker groot scherm voor een goede prijs? Dan zit je met de Honor 9X Pro op de eerste rij!

Honor 9X Pro, Beauty, Brains en gaming!

Het zal je niet ontgaan zijn dat Honor de opvolger van de succesvolle Honor 9X onlangs heeft gepresenteerd. De Honor 9X Pro zal net als zijn voorganger de gebruiker verrassen met uitstekende prestaties in een heel mooi toestel.

Bij Honor weten ze als geen ander dat het toestel ook een traktatie voor het oog moet zijn. Dat komt vooral terug in de kleur Phantom Purple. Als je het toestel kantelt, zie je op de achterzijde het patroon en de kleur veranderen.

Het strakke design aan de achterzijde wordt aangevuld door de camera's die aan de linker bovenzijde zijn geplaatst. De drie lenzen leveren wederom prachtige plaatjes af waar we later nog op terugkomen.

honnor2

Wanneer je de Honor 9X Pro aan de voorzijde bekijkt zie je dat er bijna geen rand te zien is, het toestel heeft een body-to-screen ratio van 92%! Ook ontbreekt de inkeping voor de selfie-camera. Dit toestel maakt namelijk gebruik van een pop up-camera die aan de bovenzijde uit het toestel 'popt' wanneer je de selfie-camera activeert.

Specificaties

Onder al deze schoonheid gaat ook heel veel techniek schuil. De set-up van de camera's voorziet onder andere in een 48 megapixel lens. Deze camera heeft gezelschap gekregen van een 8 megapixel groothoeklens en een 2 megapixel diepte-camera.

De prachtige foto's die je maakt kun je bekijken op een 6,59 inch FullView beeldscherm. Dit grote scherm is onder andere voorzien van een 'Blue Light Filter. Deze functie filtert het blauwe licht waardoor je rustig content kan bekijken op het scherm.

Tussen de voor- en achterkant van de Honor 9X Pro ligt heel veel techniek verstopt. Het toestel maakt gebruik 6 GB aan werkgeheugen zodat hij alle taken soepel kan uitvoeren. De interne opslag is 256 GB groot en dan kun je nog eens uitbreiden tot en met 512 GB!

De motor van dit alles is de Kirin 810-processor die in andere modellen al heeft bewezen de strijd aan te kunnen gaan met de concurrenten wat betreft snelheid en uithoudingsvermogen.

honor3

Honor 9X Pro = Mobile gaming

Al het voorgaande kan maar een ding betekenen en dat is gamen! Steeds meer mensen spelen games via hun smartphone en dat vraagt veel van een toestel.

De Honor 9X Pro is helemaal klaar voor zowel de casual als de fanatieke gamer. De processor en het grote scherm zijn uitermate geschikt om games te spelen. De 6 GB aan werkgeheugen zorgt voor de snelle afhandeling van taken en de processor is zelfs voorzien van waterkoeling om het toestel af te koelen in het heetst van de strijd.

Ook maakt het toestel gebruik van GPU Turbo 3.0 die ervoor zorgt dat de populaire games gebruik kunnen maken van meer kracht om hogere frame rates te behalen. De AI Signal Enhancer zorgt ervoor dat je verbinding met het netwerk altijd optimaal is en de accu van 4000 mAh maakt het mogelijk om de hele dag door al deze prestaties te kunnen leveren.

honor4

Honor 9X Pro kopen voor maar € 249

De zeer complete Honor 9X Pro maakt gebruik van de AppGallery in plaats van de Google Play Store. Hiermee maak je gebruik van een eco systeem dat elke dag groter, beter en completer wordt! Deze veilige en snelle app-winkel heeft alles wat je nodig hebt. Zo download je de app van Albert Heijn voor je dagelijkse boodschappen en recepten en gebruik je de app van Karwei om de spullen voor de volgende klus te kopen. Met Asphalt 9 maak je volledig gebruik van de potentie van de Honor 9 X Pro!

Dit is de ultieme telefoon voor de mobiele gamer die ook nog eens een mooi toestel wil en een goede camera. De Honor 9X Pro is verkrijgbaar in de kleuren Phantom Purple en Midnight Black voor € 249,-. Het toestel is binnenkort verkrijgbaar via de eigen webshop op hihonor.com/nl.