Gossip Girl reboot opnames starten in oktober

Gossip Girl-fans wachten al langere tijd op een reboot van de serie, maar moesten vanwege het coronavirus nog langer wachten. De reboot zou eind dit jaar moeten starten, maar moest uitgesteld worden. Inmiddels heeft een woordvoerder van Warner Bros. laten weten aan

Time to gossip

De crew zal starten met de productie in New York vanaf oktober. De serie staat gepland om uit te komen op de nieuwe streamingdienst van HBO, HBO max. Vanwege de coronacrisis werd er roet in het eten gegooid en moest het nieuwe seizoen verschoven worden naar 2021. Er is nog geen vaste releasedatum voor de reboot.

Het nieuwe seizoen zal zich acht jaar na het origineel afspelen in een getransformeerd New York en wij krijgen te zien hoe het door de jaren heen is veranderd. De serie draait weer om een groep jongeren die wonen in de grote stad, die worden gespeeld door nieuwe gezichten Tavi Gevinson, Thomas Doherty en Emily Alyn Lind. Een oud bekend gezicht, Kristen Bell, zal terugkeren als de stem van Gossip Girl. Zij was de voice over van de serie en zal ook aanwezig zijn in de reboot.