Live action Dumbo is nu te zien op Disney+

De live-action remake van de Disney-klassieker is beschikbaar op de streamingdienst. De ontroerende, hilarische en meeslepende familiefilm van regisseur Tom Burton is er een om niet te missen.

Ik zie ze vliegen

Net als verschillende Disney-klassiekers zoals The Jungle Book, The Lion King en Aladdin werden opnieuw uitgebracht als een live-action remake met de animatietechnieken van de 21e Eeuw. Ook Dumbo werd opnieuw uitgebracht in maart 2019 en is nu beschikbaar op Disney+.

dumbo 2019 disney+

Het verhaal gaat over een familie met een circus en verschillende dieren daarin, waaronder Dumbo een olifantje met enorme oren. De kinderen van de familie leren Dumbo om te vliegen waardoor het circus weer geld kan verdienen, zo komt een directeur van een attractiepark hem op het spoor en wil die Dumbo als attractie in zijn park hebben, dan ontdekt het olifantje een geheim...

Dumbo verschilt van het origineel, zo kunnen de dieren bijvoorbeeld niet praten en gaat de film meer over de familie en het circus dan over de olifanten, zoals in de tekenfilm het geval was. De film is perfect voor de donkere wintermaanden die voor de boeg staan om met het hele gezin te kijken.