Disney+ kondigt releasedata aan van Wandavision en Falcon and the Winter Soldier

Disney+ en Marvel hebben de releaseperiodes aangekondigd van twee belangrijke aankomende series voor de streamingdienst. WandaVision komt uit in december dit jaar, terwijl we Falco and the Winter Soldier iets eerder mogen verwachten, vanaf augustus.

Marvel en Disney

Eerder zei Disney al dat WandaVision eerder uit zou komen dan voorheen gepland. De serie stond eerder voor 2021 op het schema, maar komt nu dus al in september. Hierdoor sluiten de twee series mooi op elkaar aan, aangezien je daarna vrijwel direct kunt kijken naar Falcon and the Winter Soldier.

Er is nog weinig over Wandavision bekend behalve dat het een 'van de vreemdste dingen' is die Marvel ooit heeft gedaan. Tijdens de Super Bowl kregen we een trailer te zien waaruit blijkt dat de serie de mosterd haalt bij beroemde sitcoms zoals de Dick Van Dyke show en The Donna Reed show.

falcon and the winter soldier

The Falcon and the Winter Soldier is een spinoff van de Captain America-films en wordt geregisseerd door Kari Skogland. Anthony Mackie (Falcon), Sebastian Stan (Bucky Barnes) spelen de hoofdrol in de serie die voor Disney+ werd ontwikkeld.