Brooklyn Nine Nine zal waarschijnlijk flink veranderen

In een interview met

De toekomst van Brooklyn Nine Nine

Eerder werd al bekend dat de eerste paar scripts van het nieuwe seizoen van Brooklyn Nine Nine geschrapt werden na de protesten in de Verenigde Staten, en vervolgens de rest van de wereld. De protesten strijden onder andere tegen politiegeweld in de VS. Brooklyn Nine Nine gaat over een politie eenheid in New York, die altijd hilarische dingen meemaken.

Andy Samberg, die Jake Peralta speelt in de serie, zegt dat dat crew van Brooklyn Nine-Nine de beweging steunt en samen kijkt hoe ze de show kunnen produceren na de dood van George Floyd. "We nemen nu een stap terug, en de schrijvers bedenken hoe we nu verder moeten, net als de cast", zegt Samberg. "We zijn in contact met elkaar en bekijken hoe we een politieserie maken op dit moment, en of we een manier kunnen bedenken waarop het moraal okay voelt."

"Ik weet zeker dat we het uit gaan vogelen, maar het is zeker een uitdaging, dus we zullen zien hoe het gaat", voegt Samberg nog toe.

Wat er precies gaat gebeuren met Brooklyn Nine Nine is nog niet duidelijk, maar dat de show een andere toon zal krijgen, is zeker een mogelijkheid.