Anime versie van Star Wars wordt fantastisch - Video Take Podcast

Luister hier onze podcast over films en series, de Video Take Podcast, wat inderdaad een woordspeling is op de klassieke videotheek. In deze podcast, gepresenteerd door IGN Benelux, bespreken we alles wat je moet weten over films en series.

Verder bespreken we The Suicide Squad, Marvel's Eternals en meer.

Deze week hebben we het in de Video Take Podcast over The Suicide Squad. De DC film is een uitstapje van James Gunn waar de meningen sterk over verschillen. Daarnaast gaat het over de anime wereld van Star Wars Visions die eraan zit te komen, Marvel's Eternals en nog veel meer.

Via de onderstaande speler is de podcast te beluisteren, maar dat kan ook via je favoriete diensten als Spotify en Apple Podcasts. Check ook elke dinsdag en donderdag de podcasts live op de Twitch van IGN Benelux.

De nieuwste aflevering is hier te luisteren

De nieuwste aflevering van Video Take Podcast is hier te luisteren via Spotify. Mocht je nou geen Spotify willen gebruiken, dan is het uiteraard ook te luisteren via Apple Podcasts of overige podcast kanalen.

Verder is de podcast te volgen via onze pagina op thebestpodcastshows.nl en is Video Take uiteraard ook te vinden via Libsyn.