Nieuw op Ziggo Movies & Series in oktober met Warrior, The Undoing en meer

Het Ziggo Movies & Series-aanbod wordt weer verversd in oktober met Warrior, The Undoing, Agents of Chaos, Aruanas, PEN15 en meer.

Oktober op Ziggo

Elke maand wordt het aanbod op Ziggo Movies & Series weer vernieuwd, zo ook in oktober met onder meer nieuwe topfilms en series zoas Warrior, The Undoing en Agents of Chaos. Hieronder zetten we de nieuwe content van komende maand op een rijtje.

Exclusief bij Ziggo Movies & Series:

Warrior komt op 5 oktober uit op de dienst en gaat over een misdaadoorlog in San Francisco tussen rivaliserende Aziatische bendes.

The Undoing is een miniserie die op 26 oktober op de dienst verschijnt en Nicole Kidman en Hugh Grant in de hoofdrol plaatst als koppel dat van de regen in de drup terechtkomt na een overlijden en een vermiste echtgenoot.

Agents of Chaos gaat over de Russische betrokkenheid bij de verkiezingen in de Verenigde Staten in 2016 en verschijnt op 5 en 6 oktober in twee delen op de dienst.

Nieuwe series

Aruanas seizoen 1 verschijnt op 8 oktober en gaat over een groep vrouwen die een NGO oprichten tegen mijnbouw in het Amazonewoud.

Siren seizoen 1 neemt je vanaf 8 oktober mee naar Bristol Cove waar plotseling een zeemeermin opduikt die het plaatsje opschudt.

PEN15 seizoen 2 verschijnt op 20 oktober en gaat over twee dames die zichzelf spelen in een klas vol met dertienjarigen.

The Good Doctor seizoen 3 komt uit op 28 oktober met een Shaun Murphy die nog steeds de geniale dokter is in dit ziekenhuis, waarin hij een jonge vrouw moet redden van kanker.