Ziggo Movies & Series: Nieuwe series maart 2020

Ziggo Movies & Series krijgt in maart weer een nieuwe lading topseries en films aan het assortiment, zoals Westworld en Curb Your Enthusiasm.

Dokters, robots en een fascist

Westworld is een goed ontvangen serie over kunstmatige intelligentie en nieuw leven op aarde. Het derde seizoen komt uit op 16 maart en begint wanneer de intelligente robots het attractiepark, Westworld, verlaten en de echte wereld in stappen.

The Plot Against America is een serie van David Simon, die The Wire regisseerde, en gaat over een fictieve president die het van Franklin D. Roosevelt wint en de Verenigde Staten onder een fascistisch bewind wil leiden. De serie komt uit op 17 maart.

Curb Your Enthusiasm seizoen 10 komt op 1 april uit op de dienst. Larry David komt ook in dit seizoen weer in de meest gestoorde situaties.

Reverie seizoen één gaat over Mara Kint, een slachtoffer van een gijzeling die haar trauma moet verwerken en tegelijk mensen helpt die hun geest verloren zijn in een Virtual Reality-simulator. Reverie verschijnt op 1 maart.

Private Practice komt ook met seizoenen één tot en met zes uit op de dienst. Dit is een spin-off-serie van de populaire Grey's Anatomy. Dr Addison Montgomery opent een eigen kliniek in Los Angeles met alles wat daar bij komt kijken.

Ziggo-website