Ziggo Movies & Series brengt Cardinal, Billions en meer in april en mei

Er komen nieuwe films en series naar het aanbod van Ziggo Movies & Series toe zoals Cardinal, Billions, Insecure en nog veel meer.

Advocaten en psychologen

Het aanbod van Ziggo Movies & Series wordt in april en mei weer aangevuld met nieuwe topfilms en series waaronder Cardinal, Billions en Insecure. Daarnaast komen er ook Nederlandse series uit zoals Zuidas en In Therapie, we zetten de hoogtepunten voor je op een rijtje:

Seizoen vier van Insecure komt op 13 april uit op de streamingdienst, het verhaal gaat over twee jonge Afro-Amerikaanse vrouwen die van alles meemaken in hun dagelijkse leven. Met Issa Rae en Yvonne Orji in de hoofdrol.

Op 28 april wordt I Know This Much Is True uitgebracht over het leven van een identieke tweeling die door Mark Ruffalo (Avengers, Hulk) wordt gespeeld.

In mei komen er ook nieuwe topseries op de dienst terecht zoals The Third Day op 12 mei met Jude Law en Emily Watson. Op 4 mei kun je al genieten van het populaire Billions over de jacht van een openbaar aanklager op een steenrijke belegger.

Verder komen er twee Nederlandse topseries naar de dienst toe in de vorm van Zuidas en In Therapie. Zuidas gaat over een advocatenbureau op de Zuidas in Amsterdam en het hele leven dat daarmee gepaard gaat.

In Therapie gaat over therapeutische sessies met in elke aflevering een nieuwe patiënt, onder meer Carice van Houten, Halina Reijn, Jacob Derwig en Peter Blok spelen mee in de serie.

Op de officiële website van Ziggo Movies & Series kun je het volledige aanbod bekijken, hier zie je welke Videoland-series er van de dienst gehaald worden en check ook het aanbod van Nederlandse content op Amazon Prime Video.