Ziggo-klanten kijken vanaf morgen reclamevrije films bij FilmBox

Ziggo-abonnees kunnen vanaf donderdag 30 juni onbeperkt en reclamevrij kijken naar films bij de nieuwe tv-zender FilmBox. In het aanbod zitten onder meer Hollywood-films, klassiekers en de populaire serie Narcos.

Onbeperkt films kijken zonder onderbrekingen

FilmBox is de eerste lineaire tv-zender in Nederland en staat erom bekend dat het 24 uur per dag films biedt zonder reclame-onderbrekingen. Zo'n 3,4 miljoen Ziggo-kijkers kunnen vanaf morgen afstemmen op kanaal 100 om de films te bekijken.

FilmBox bij Ziggo

Op 30 juni voegt Ziggo tevens njam!, ducktv, Curiosity Channel en Playboy TV Europe aan het zenderaanbod. Deze vijf nieuwe zenders vervangen de zenders Extreme Sports Channel, CBS Reality en Pebble TV.

Horror en tranentrekkers

Elke maandagavond kun je bij FilmBox kijken naar de Film van de Week. Daar vind je onder andere prijswinnende arthouse-producties, internationale kaskrakers en films met acteurs van eigen bodem. Aankomend hoogtepunt is de Film van de Maand Our Friend op 11 juli met Fifty Shades-ster Dakota Johnson en sterke tegenspelers Jason Segel en Casey Affleck. Een waargebeurde tranentrekker waarin een koppel echte vrienden leert kennen in tijden van ziekte.

Op de woensdagmiddag en ’s ochtends in het weekend is het tijd voor de jeugd. Wie zich liever de stuipen op het lijf laat jagen, zet zich elke vrijdagavond schrap voor Friday Horror Night met achtereenvolgend drie huiveringwekkende horrorfilms.

FilmBox bij Ziggo

Wat is FilmBox?

FilmBox is vorig jaar mei gelanceerd en is de eerste lineaire tv-zender in Nederland met 24 uur per dag de beste films zonder reclame-onderbrekingen. De zender is eigendom van mediabedrijf SPI International, dat in Nederland actief is met meerdere zenders en streamingdiensten, waaronder Film1.

FilmBox is al te vinden in het basispakket van Canal Digitaal, DELTA, Caiway, Online.nl, Kabelnoord, Plinq, SKP, Trined en Breedband Helmond.