De beste nieuwe series op Ziggo in september

Ziggo heeft weer nieuwe content deze maand waaronder The Loudest Voice (2019) vanaf 5 september. Russel Crowe en Naomi Watts over hoe Roger Ailes zich als topman van FOX News opwerkt en hoeveel invloed hij daadwerkelijk heeft op de publieke opinie.

Spanning alom

Ook komt er op 11 september een nieuwe Scandinavische crime-serie uit die STHLM Requiem heet. Criminologe Frederike Bergman begint bij het speciale onderzoeksteam in Stockholm en lost met logica en een andere blik zaken op.

Op 10 september gaat het derde seizoen van The Deuce van start op Ziggo. Met James Franco en Maggie Gyllenhaal in de hoofdrollen gaat het over de pornoïndustrie tot het einde van Times Square als kloppend hart van de seksindustrie in de Verenigde Staten.

Op 14 september gaat Room 104 seizoen drie van start, de horror-serie brengt elke week een half uur nieuwe horror-content.

Verder komen deze films die net uit de bioscoop zijn uit als huurfilms: Avengers: Endgame, Baantjer Het Begin, Pokémon Detective Pikachu, Singel 39, They Shall not Grow Old, The Hustle, Hotel Mumbai en Aladdin.