Videoland: De beste films & series van september

In september kunnen abonnee's van Videoland weer kijken naar talloze nieuwe films en series. Wat te denken van het nieuwe seizoen van Forca Koeman, Kick-Ass 2 of de terugkeer van het cultprogramma Take Me Out!

Voor ieder wat wils

Ronald Koeman begint aan zijn tweede seizoen als coach van FC Barcelona en voor Videoland was dat genoeg reden om met een tweede seizoen van het succesvolle Forca Koeman te komen. Kijk hier alvast de trailer terug van het eerste seizoen om in de stemming te komen:

Dat is trouwens niet de enige serie waarvan er nieuwe seizoenen naar de streaming dienst komen in september. Zo komt ook het vijfde seizoen van The Fight en het tweede seizoen van The Rookie naar de streamer. Respectievelijk op 11 en 25 september. Verder mogen we op 6 september 15 seizoenen van Criminal Minds verwachten en kijken we op 17 september naar het eerste seizoen van Quiz.

Dat is lachen!

Er valt de komende maand ook genoeg te lachen op Videoland, met een aantal ijzersterke cabaretshows. Op 4 september komen er een aantal iconen van eigen bodem op de streamingdienst met hun shows: Henry van Loon – Onze Henry, Patrick Laureij – Hollands Hoop, Ronald Goedemondt – Binnen de Lijntjesen nogmaals Ronald Goedemondt – Numero Uno.

Een breed assortiment aan films

Je hoeft overigens niet bang te zijn dat er geen films verschijnen. Eerder noemden we al Kick-Ass 2, waarin een groep superhelden de wereld wil redden. De film is gebaseerd op een gelijknamige comic en heeft in de hoofdrol sterren als Aaron Taylor-Johnson en Chloë Grace Moretz:

Andere interessante films die de komende maand op Videoland verschijnen zijn: I, Tonya, Jackie, Primal, Escobar: Paradise Lost, Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life, Four Weddings and a Funeral, Midnight Sun, Overdrive, Shaft en I Still See You.