De 5 leukste series die naar Videoland komen in December

Je kunt in december op Videoland de criminaliteit induiken met series als Hunting Narcos en American Crime.

Op criminelen jacht op Videoland

December is natuurlijk de kerstmaand, maar we hoeven niet alleen maar kerstfilms en series te kijken. Op Videoland staan genoeg series en films om te kijken onder een dekentje met kopje warme chocomel, maar in december worden de volgende serie toegevoegd om even aan de kerst te ontsnappen.

Hunting Narcos (beschikbaar vanaf 2 december 2019)

In Hunting Narcos zie je hoe de politie en DEA op jacht gaat naar drugscriminelen.

American Crime Season 1 t/m 3 (beschikbaar vanaf 2 december 2019)

In American Crime zie je hoe een jong getrouwd stel wordt aangevallen. De man overlijd, wat zorgt voor problemen tussen de rassen in de VS. Check de trailer hieronder.

The Good Doctor Season 3 (beschikbaar vanaf 9 december 2019)

The Good Doctor wist al snel de harten te veroveren van kijkers in Nederland en nu komt het derde seizoen naar Videoland. Deze serie is heerlijk om te bingen met de koude dagen!

Cordon Season 1 & 2 (beschikbaar vanaf 10 december 2019)

In Cordon breekt er een heftig virus uit waardoor Antwerpen in quarantaine moet. De stad wordt afgesloten van de wereld, wat zorgt voor een enorme chaos. Het dodelijke virus mag zich niet verspreiden!

Kingdom Season 1 t/m 3 (beschikbaar vanaf 14 december 2019)

In Kingdom volgen we het verhaal van een MMA Fighter die probeert de top te bereiken. Ondanks de rake klappen die hij krijgt in de kooi, weet hij zijn menselijkheid te bewaren en haalt hij veel kracht uit de band met zijn familie.