Videoland in oktober met topfilms en series zoals Six, Shrek en meer

In oktober krijgt Videoland weer een waslijst aan nieuwe films, series en TV-programma's toegevoegd voor iedereen. Wat dacht je van Six, Carrie, Shrek of één van de populaire televisieprogramma's.

Korte dagen, veel te zien

Videoland komt weer met een mooie toevoeging van content op de streamingdienst in oktober.

Er komen een aantal topseries naar de dienst waaronder Six, Emergence, Van God Loss, Station 19 en H3lloween.

Oktober betekent ook de maand van het griezelen en daarom zijn er al een paar horrorfilms terug te vinden in het aanbod zoals Poltergeist II: The Other Side en Carrie. Maar er is ook genoeg anders te vinden zodat iedereen komende maand aan zijn trekken komt. Zo verschijnt de It’s A Very Merry Muppet Christmas Movie in oktober net als First Kiss, Made In Italy, Demolition, Empire State, Shrek, Wind River en Rocks.

Naast de series en films heeft Videoland ook een aanbod van TV-programma's en deze maand kunnen abonnees genieten van Postcode Loterij Deal Or No Deal én de VIP Special van dat programma, De Koertjes In Curaçao, seizoen 19 van Keeping Up With The Kardashians, Kim’s 40th Birthday, Het Perfecte Plaatje, Are You The One, The Masked Singer en The Masked Singer: After The Mask en Married At First Sight BE.

Voor kinderen zijn er weer leuke nieuwe programma's op de dienst te vinden zoals De Club Van Sinterklaas En Het Grote Pietenfeest, Meneer Pluizenbol, Spokenjagers en nog veel meer zoals je hier ziet.

Ten slotte zijn er een aantal documentaires die je zeker niet kunt missen zoals Cryptokoorts, Wild Latin America, Amazing Animal Friends en meer.

Shrek

90 min

Releasejaar: 2001

Adventure | Animation | Comedy | Family | Fantasy

Trailer & info