Videoland: De beste nieuwe films en series van juli

Vanaf juli zijn er weer een hoop nieuwe films en series te zien bij Videoland, waaronder een aantal originele films en shows. Onder andere klassiekers als Lost komen naar de streamingdienst en het nieuwe seizoen van de Engelse versie van Love Island begint weer.

Voor ieder wat wils

Een nieuwe maand, een nieuwe lading series, specials, documentaires en films op Videoland. Dit zijn de highlights van juli!

Series

Er komen in juli twee series die eerder nog niet op Videoland stonden: Alle seizoenen van Lost en het eerste seizoen van Nurses. Verder verschijnt het derde seizoen van S.W.A.T. en het derde seizoen van Absentia. Vooral die eerste lijkt ons interessant. S.W.A.T. is een Amerikaanse actiedrama-televisieserie, gebaseerd op de gelijknamige televisieserie uit 1975 en deelt een universum met FX crime drama The Shield, dat ook door showrunner Shawn Ryan is gemaakt.

Films

Vooral in het segment films mag Videoland een hoop nieuwe namen verwelkomen. Hoogtepunten die in juli verschijnen op de streamingdienst zijn onder andere: What We Do in the Shadows met de briljante Taika Waititi op 24 juli, de gehele Taken-reeks op 25 juli, Sicario: Day of the Soldado op 11 juli, Venom op 17 juli, Lucy op 8 juli en Onze jongens in Miami op 10 juli. Voor iedereen wat, van romantische comedy's tot keiharde actie.

Programma's en documentaires

Een van de populairste shows die we in juli terugzien op Videoland is Love Island, de Britse versie dan wel te verstaan. Seizoen 7 is vanaf 21 juli beschikbaar. Verder is in juli The Hills: New Beginnings seizoen 2, Lego Masters Australië seizoen 2 en het eerste seizoen van Game of Masters te zien. Wil je helemaal in de sfeer van de sportzomer komen en heb je geen genoeg gekregen van het Europees Kampioenschap voetbal? Dan zijn de docu’s over FC Utrecht en Churandy Martina uiteraard wat voor jou.