Videoland in februari 2022 met The Bachelor en Forca Koeman

In februari 2022 krijgt Videoland weer een reeks aan nieuwe films, series en documentaires toegevoegd aan het aanbod. Onder meer een nieuw seizoen van The Bachelor en Forca Koeman verschijnen op de streamingdienst.

Vol met filmklassiekers

Februari zit vol met filmklassiekers bij Videoland. Wat betreft nieuwe content valt het misschien wat tegen, maar toch mogen we een aantal nieuwe seizoenen van series verwachten en een nieuwe documentaireserie.

Vanaf respectievelijk 14 en 22 februari komen er compleet nieuwe series naar Videoland in de vorm van ZeroZeroZero en Private Eyes. Andere series die nieuwe seizoenen krijgen de komende maand zijn H3L (seizoen 4) en ziekenhuisserie The Good Doctor (seizoen 5).

Verder komt er in februari een heel lijstje met klassiekers in de filmrubriek. Enkele favorieten van ons zijn: Call Me By Your Name, Jagten, Gone Girl, Zombieland, Silence of the Lambs, Heat, Paddington en Once Upon A Time In America. Bekijk hier de trailer voor Call Me By Your Name met onder andere Timothee Chalamet.

Naast de nieuwe series verschijnen er nieuwe seizoenen voor een aantal programma's. Zo verschijnt het tweede seizoen van The Bachelor op een nog nader te bepalen datum en Forca Koeman op 24 februari 2022. Koeman is inmiddels geen trainer meer van Barcelona, maar het programma gaat kennelijk vrolijk verder, bekijk hier de teaser:

Tot slot verschijnt er in februari een documentaire over Lachgaskoning Deniz op Videoland. Lachgaskoning Deniz Üresin gooit hierin het roer volledig om, nadat zijn beste vriend en medegebruiker plotseling overlijdt. Kan hij de demonen uit zijn verleden verslaan en ontkomen aan een dwangsom van 1 miljoen euro?