Videoland: Alle nieuwe films, series en programma's in maart

Je hebt waarschijnlijk de afgelopen periode al genoeg op de bank gezeten, maar Videoland komt weer met een flinke lijst nieuwe films en series om je op de bank te houden. In de maand maart komt onder andere The Next E-Talent: Team Guillit, net als het laatste seizoen van The Blacklist.

Op de allereerste dag van de maand komt seizoen een t/m vier van de komedie American Housewife uit. Daarnaast komen ook horrorfilm Into The Dark: Treehouse en misdaadfilm Kiss the Girls naar het platform, net als seizoen dertien van het programma Uitstel van Executie.

Op 2 maart komen de eerste seizoenen van de programma’s Beau in Floradorp en The Next E-Talent: Team Guillit en Politie Dienst Infra online, naast het tweede seizoen van World’s Fastest Gamer. Ook, komen de documentaires Console Wars, Play Money en The Name of the Game uit op deze dag. 3 maart is de dag waarop de musicalfilm SING beschikbaar wordt gesteld net als SING (NL) voor de kids. Ook krijgen we nieuwe seizoenen van de programma’s Verslaafd, het eerste seizoen van Chantal’s Beautycamper, het derde seizoen van Rooijakkers over de Vloer en seizoen dertien van All You Need Is Love.

Op 4 maart komt de nieuwe dramafilm Burlesque uit en seizoen drie van het programma Temptation Island US. Een dagje later, op 5 maart, komt er weer een dramafilm beschikbaar genaamd Rafaël en voor de kids Ella Enchanted. Hierna krijgen we komedies zoals op 6 maart twee nieuwe films van Bridget Jones The Edge of Reason en de klassieker Bridget Jones’s Diary en op 7 maart 13 Going on 30.

8 maart zal de thriller Keepers beschikbaar worden en op 9 maart de documentaire What Britain Buys & Sells in A Day. Voor de kids komt op 10 maart Manou op de Meeuwenschool op Videoland. Weer wat spannender zal seizoen acht van The Blacklist zijn, die online zal komen op 13 maart.

Op 14 maart zal er alleen wat voor de kids online komen, namelijk de film Trolls (NL). McQueen en Beauty Laid Bare zijn de twee documentaires die online zullen komen op 15 maart, naast The Secret Teacher die de 16e zal uitkomen. Op 17 maart komt de vierde film van Bibi en Tin chaos op Falkenstein voor de kinderen uit.

McQueen trailer shot

Hierna zal het even duren voordat er weer wat nieuws beschikbaar komt, maar op de 26ste is het weer zover, dan komt seizoen twee van de serie For Life uit. Op 29 maart komt het derde seizoen van de serie H3L uit. Videoland sluit de maand af met als laatste de documentaire The Jumbo Jet: 50 Years In The Sky en voor de kinderen Spirit: Hengst van het Woeste Westen.