Videoland in januari 2022 met Grey's Anatomy, Star Trek Into Darkness, Mocro Maffia en meer

In januari 2022 krijgt Videoland weer een reeks aan nieuwe films, series en documentaires toegevoegd aan het aanbod. Onder meer de goed ontvangen Mocro Maffia en een van de langs lopende ziekenhuisseries aller tijden, Grey's Anatomy, komt eraan.

Kijkplezier in het nieuwe jaar

Het einde van 2021 is in zicht en Videoland onthulde al de reeks content die het toevoegd aan de streamingsdienst in januari van het nieuwe jaar.

In januari komen er verschillende films en series uit op de dienst, te beginnen met Remember Me die je brak op 1 januari kunt kijken na een avondje feesten. Remember Me is een romantische dramafilm met Robert Pattinson, Pierce Brosnan en Emilie de Ravin.

Bride Wars verschijnt op 3 januari en brengt je hilarische romantische komedie met Kate Hudson en Anne Hathaway die het als hartsvriendinnen tegen elkaar opnemen in een grappige strijd om wie de beste bruiloft zal hebben.

Op 7, 14 en 21 januari komen er vervolgens nieuwe afleveringen uit van de gerennomeerde serie The Blacklist. Die show gaat over een profiler van de FBI die verschillende zaken bestudeert en criminelen probeert op te sporen, met James Spader, Diego Klattenhoff en Harry Lennix.

Star Trek Into Darkness is het razendspannende science fiction-avontuur waarin alle iconische personages weer terugkeren voor een buitenaards avontuur. Spock en Captain Kirk nemen weer plaats in de beroemde USS Enterprise en nemen het ditmaal op tegen de mysterieuze Khan. Check de film vanaf 10 januari op Videoland.

Vervolgens kunnen abonnees van de streamingdienst genieten van een nieuwe aflevering van Mocro Maffia die uitkomt op 28 januari. Mis het spannende vervolg van inmiddels al het vierde seizoen van de goed ontvangen serie over criminaliteit in onze regionen.

Ten slotte kun je aan het einde van januari genieten van Gone Girl, op 31 januari zit je gegarandeerd aan de buis gekluisterd tijdens een van David Fincher zijn meest meeslepende films over, je raadt het niet, een vermist meisje. Met de sterrencast van onder meer Ben Affleck, Rosamund Pike en Neil Patrick Harris is dit een titel om niet te missen.

Mis dus niets van de nieuwe content op Videoland die vanaf 1 januari al op de streamingdienst verschijnt.