De 5 leukste films die komen naar Videoland in december

Videoland voegt in december een aantal erg populaire franchises toe die perfect zijn om te kijken in de kerstvakantie. Wij hebben vijf films opgenoemd die je zeker moet kijken, maar Videoland krijgt nog veel meer deze maand, waaronder Rain Man, Megamind, Next, Rainmaker, Ratchet and Clank en maximaal griezelen met Blair Witch.

Dit zijn onze favorieten van december

Creed/Rocky

De oude en nieuwe generatie Rocky-films komen naar Videoland. Het origineel met Sylvester Stalone kwam uit in 1976 en het eerste deel van Creed in 2015, waarin de bokslegende ook was te zien. Je kunt beide films kijken op Videoland vanaf 14 december.

Mission Impossible 1, 3, 4 en 5

Tom Cruise speelt de super soldaat in Mission Impossible, de filmreeks die al ruim 20 jaar meegaat. Delen 1, 3, 4 en 5 worden toegevoegd op 15 december.

The Hobbit

Nadat de Lord of the Rings trilogie was afgelopen maakte The Hobbit zijn opwachting. Hierin volgen we het verhaal over wat er allemaal gebeurde voor The Lord of the Rings met Bilbo Baggins, wanneer hij op avontuur gaat met een stel knotsgekke dwergen, om de wereld te redden.

Sicario

In Sicario krijgt een FBI agent de taak om te helpen in de escalerende oorlog tegen drugs op de Amerikaanse grens met Mexico. De film wordt geregisseerd door top regisseur Denis Villeneuve met sterren als Emily Blunt en Benicio Del Toro die hun rollen fantastisch spelen. Deze film moet je zien.

22 Jump Street

Het vervolg op 21 Jump Street is net zo hilarisch als zijn voorganger met Jonah Hill en Channing Tatum die een mysterie oplossen terwijl ze constant in situaties komen waar ze zich totaal niet thuis voelen. Ditmaal gaan ze naar een plaatselijke hoge school, waar ze undercover gaan om het mysterie te ontrafelen.