Unsolved Mysteries krijgt reboot op Netflix, Stranger Things-makers zijn verbonden

Unsolved Mysteries, een klassieke misdaadserie, wordt nieuw leven ingeblazen met een reboot van Netflix.

Netflix heeft aangekondigd dat het de misdaadserie Unsolved Mysteries terug laat keren met een reboot op de streamingdienst, zo meldt Penn Live. "Deze moderne versie behoudt het huiveringwekkende gevoel waar kijkers van hielden bij het origineel, terwijl de verhalen ook verteld zullen worden door de lens van een premium documentaireserie van Netflix."

Via Twitter

Het origineel, gehost door Robert Stack, draaide van 20 januari 1987 tot en met 2002. In de serie werden onopgeloste misdaden, paranormale incidenten en complottheorieën behandeld. Op het eind van elke aflevering werd gevraagd of kijkers konden helpen met het oplossen van het mysterie.

De show is al een keer gereboot in 2008 op Spike met Dennis Farina als host. Deze reboot kreeg zelfs zes Emmy-nominaties.

De co-auteurs van het origineel, Terry Dunn en John Cosgrove, keren terug om aan de nieuwe reboot te werken. Producers van Stranger Things, Shawn Levy en Josh Barry, zullen dienen als uitvoerende producenten van de show.

De twaalf nieuwe afleveringen zullen elk één mysterie behandelen. Netflix meldt dat ook hier kijkers gevraagd zullen worden om te helpen met deze zaken.

Er is vooralsnog geen releasedatum bekend. Heb je Amazon Prime Video? Dan is het mogelijk de originele serie daar te streamen.

Stranger Things (S01-S02)

55 min

Releasejaar: 2016

Drama | Fantasy | Horror | Mystery | Sci-Fi | Thriller

Trailer & info