Temptation Island VIPS 2019: deelnemers bekend

In Temptation Island Vips gaan vier koppels de ultieme relatietest aan. We zien bekende gezichten terugkomen en wellicht herken jij ze wel. Zullen zij de verleiding kunnen weerstaan?

Temptation Island VIPS 2019

Temptation Island, een echte guilty pleasure voor velen. Het nieuwe seizoen komt steeds dichterbij en dat betekent: heel veel drama, maar wel iets waarvan we kunnen genieten. Vier koppels zetten hun relatie op het spel en moeten de verleiders zien te weerstaan.

Wellicht herken je dit koppeltje wel. Fabrizio en Pommeline zijn kortgeleden verloofd en gaan nu de ultieme relatietest aan.

Temptation

Presentator en Youtuber Thomax Cox en zijn vriendin Yasmin Karssing testen hun relatie uit met het nieuwe seizoen van Temptation Island. Als er ook maar iets fout gaat, betekent dat het einde van hun relatie.

Lees ook:
Temptation

De sterren van Ex on the Beach Double Dutch, Quentin en Channah, willen aan elkaar bewijzen dat ze voor elkaar zijn gemaakt. De koppel zal een half seizoen blijven, nadat Channah halverwege de opnames bekend had gemaakt dat ze zwanger was. Halverwege het seizoen komt er een nieuwe koppel voor in de plaats.

Temptation

Als laatst hebben we Shirley en Damian. Wellicht herken je ze van Oh Oh Daar Gaan We Weer. Shirley begrijpt niet waarom de test zo moeilijk is en gaat er alles aan doen om de verleiding te weerstaan.

Lees ook:
Temptation

Yolanthe Sneijder-Cabau en Kaj Gorgels zullen de show presenteren. Dit jaar zullen ook meer verleiders aanwezig zijn en krijgen de deelnemers de kans om extra beelden te bekijken. Of ze die willen bekijken, is aan hen. Wie zal de kracht hebben om de verleiding te weerstaan, en wie niet?

Het nieuwe seizoen van Temptation Island Vips is vanaf donderdag 27 juni 09:00 exclusief te zien bij Videoland.